Doresc Sa Achzitionez O Utilitara Mica :)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by Rac View Post
    Cele mai fiabile motoare diesel sunt ALH-urile produse de VW.
    Sunt prezente inca pe sosele masini cu peste 1.000.000 de km ce inca ruleaza,fara nisi o saiba inlocuita la motoare sau injectie !
    Peugeot...probabil rafinat,dar cam atat !
    Motoarele de 1,6/109cp sunt unele dintre cele mai slabe din gama.Turbina prost gandita,scurgeri masive de ulei pe la partile superioare,injectie bosch zgomotoasa,si altele.1,6/90 cp este mult mai fiabil.
    Daca este sa ne luam dupa clasamente,cel mai bun motor diesel al anului 2013 este cosntruit de FORD.
    Germanii prezenţi la Salonul Auto de la Frankfurt au rămas pur şi simplu şocaţi în momentul în care au aflat că cel mai bun motor al anului 2013 este construit de Ford. Poţi să le spui germanilor că cel mai...

    La fel si la benzina,Ford detine de doi ani titlul !
    Motoarele ALH intr-adevar au fost foarte fiabile, am cunostinte cu 5-600 de mii km cu motorul ala, insa l-au scos din 2007 si au bagat paguba aia de 2.0L care a avut probleme atat de mari cu injectoarele incat au fost nevoiti sa schimbe la foarte multi oameni injectoarele pe cheltuiala lor. Tot grupul VAG a scos in 2010 ''minuntatul'' motor 1.2 tsi 105 CP care avea probleme la turbina si din nou au fost nevoiti sa schimbe la toata lumea turbina pe cheltuiala lor. Masinile din grupul VAG au fost excelente pana in 2007. Motorul 1.9 TDI ALH a fost un motor prea bun care aproape ca nu avea moarte dar motoarele dupa 2007 sunt varza acra. Iti las si un link cu un clasament al masinilor cu probleme la motor. Vei fi, probabil la fel de surprins ca si mine sa aflii ca Audi e pe locul 2 la defectiuni la motor fiind deposit doar de MG Rover.


    Last edited by Dan Eugen; 11 January 2014, 19:10. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #32
      Originally posted by ady_p View Post
      @Rac, ALH-urile sunt motoare diesel excelente dar, din cate ştiu, n-au fost puse si pe utilitare. Corectează-mă dacă greşesc.
      Personal, cunosc pe cineva, un prieten de-al meu, ce are o Skoda Octavia I luata de noua cu motor ALH, a facut pana acum peste 450.000 km cu ea şi n-are nicio problemă, bineinţeles, revizii efectuate la timp. Reviziile la timp, după părerea mea, contează, de fapt, cel mai mult in cazul oricarei maşini.
      Este pe Caddy !
      Uite:http://mercador.ro/oferta/volkswagen...h-ID19I1H.html

      Comment


      • #33
        Salut daca te intereseaza ld 4000e iti pot oferi un Logan papuc 2008, 83500km sarcina 800kg, acoperit 2.5mc, geamuri el, 2 airbag, servo, AC, senzori parcare, proiectoare... Masina arata bine nu e forjata na fost pe firma ,(o vand sau schimb cu break), Cd player cu stick, alarma cu pornire motor de la distanta, cauciucuri de iarna, distributie scimbata la 66000km, e 1.6 8v benzina, asigurarea e 450lei impozitul e 150lei
        La consum 6.5 afara si 9 in oras(asta in timisoara la ora de varf)
        La cerere pot sa iti trimit mai multe poze, arata si merge foarte bine
        Masina e si la sectiunea 'Masini de vanzare' aici pe forum
        Pretul e negociabil, tel 0720144171 sau mesaj privat
        nu sunt bisnitar de masini

        Comment


        • #34
          il am eu pe al meu la vanzare daca vrea cineva un van bun : 1.4 GPL

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google