Salutare. Trebuie sa cumpar un logan van si vreau neaparat dci si cu computer de bord dar nu imi dau seama din anunturi daca minte lumea sau e altfel maneta la van.
Stiu ca maneta de cb de la logan are in capat un buton cu 3 puncte albe pe el si cu el te plimbi prin computer.
Am gasit 5 anunturi de van care sunt dci si au computer de bord, dar la 4/5 anunturi pozele din interior arata ca ar fi maneta normala fara butonul ala.Iar la al 5lea anunt nu se vede cum e maneta. Sa ma lamureasca si pe mie cineva care are cum e cu maneta aia. E simpla sau e cu buton la van?
Stiu ca maneta de cb de la logan are in capat un buton cu 3 puncte albe pe el si cu el te plimbi prin computer.
Am gasit 5 anunturi de van care sunt dci si au computer de bord, dar la 4/5 anunturi pozele din interior arata ca ar fi maneta normala fara butonul ala.Iar la al 5lea anunt nu se vede cum e maneta. Sa ma lamureasca si pe mie cineva care are cum e cu maneta aia. E simpla sau e cu buton la van?

Insa grija mare ca pe net sunt multe anunturi mincinoase, cel mai bine suni la persoanele respective si ii intrebi pe ei cu lux de amanunte cum sa treaba, daca are sau nu cb ori daca au ontat ulterior ... unde au montat etc. Dar mare grija cand iti cumperi masina sh, sunt prea multe tepe la ora actuala
Deci trece-o prinr-un tester bun. Si asa o sa afli daca are sau nu cb, deci cel mai bine suni la vanzator si te convingi in mare parte. Numai bine!
Comment