Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
Salut. As dori si eu sa stiu un pret pentru un proiector ceata Logan ?? Multumesc. O zi buna.
-
Salut.
Da,sunt una si aceeasi piesa.
La ph2 difera doar forma bari fata,in rest sunt la fel.
Numai bine.
Leave a comment:
-
am cautat si asa se numeste. se potrivesc carenajul rotii si elementul inchidere bara la PH1 si PH2
Leave a comment:
-
Salut.
Ceva de genul"element inchidere bara"Nu stiu exact de denumirea lui standard sau reper
Numai bine.
Leave a comment:
-
Am busit azi un caine si mi s-au spart carenajul la roata din dreapta si acel plastic care vine intre carenaj si bara fata. stiti cum se numeste scel plastic si cam cat costa?
Leave a comment:
-
Originally posted by micutzu666 View PostEu am cautat pe la magazine,dar multi imi aratau carenajul spate acela unde se prind si aparatorile de noroi. Mi-au cerut sa le aduc piesa defecta sa zic asa pentru ca pe spate are si acel cod.Acest mic carenaj despre care intreb e prins in 2 piulite dar suruburile sunt sudate cred de caroseria masinii asa ca nu stiu dc ai cum sa le montezi ulterior.
AM GASIT doar pe original costa 75ron bucata
Leave a comment:
-
caut stop
cine ma poate ajuta si pe mine cu un stop de logan cu semnalizarea alba pe partea stanga?ceva sh la un pret mai bun
Leave a comment:
-
Fara
buna ziua,sunt nou printre voi si mi-as dori sa stiu dace este cineva care sa-mi spuna ce sa fac la scaunul soferului.............nu mai coboara nici nu se mai ridica......s-a blocat si nu stiu ce sa-i fac..............multumesc anticipat
Leave a comment:
-
Salutare!
Stie cineva daca 6001998129 este codul corect pentru prelungirea cu spatiu de depozitare de la consola centrala - logan ph1?
Multumesc
Leave a comment:
-
As avea si eu nevoie de :
1. set placute frana (de origine)
2. Bujii Dacia
3. Filtre GPL (faza gazoasa lichida)
4. Filtru AER
Pret estimativ pentru fiecare ?! si cum si unde se pot comanda , va rog daca se poate PM
Leave a comment:
-
Buna ziua.
Imi poate spune cineva codul la filtru aer pentru 1.5 dCi , dar sa fie cu pasla deasupra si NU cu burete. Mersi.
Leave a comment:
-
am nevoie de codul de la trenul de rulare la logan 1.4...acela care tine bratele..suportul acela de metal..multumesc anticipat
Leave a comment:

Leave a comment: