ma poate ajuta un coleg cu niste coduri pentru urmatoarele piese ?
este vorba de kit uri de ambreiaj. deci kit complet
Logan 1.6 16v cutie JH3 - cod ?
Logan 1.6 8V cutie JH3 - cod ?
MCV 1.6 8v cutie JH3 ( exista ? Valeo zice ca da ) - cod ?
MCV 1.6 8v cutie JR5 - cod ?
MCV 1.6 16v cutie JR5 - cod ?
multumiri anticipate
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
Un cod si un pret pentru
Capota logan model 2006
Aripa logan stanga model 2006
Leave a comment:
-
ms dar am auzit ca s-au montat si bilstein pe loganOriginally posted by evali_daniel View Postamortizoarele originale sunt Monroe, poti monta si Sachs, Bilstein, Kayaba, depinde de citi bani esti dispus sa dai pe ele, daca vrei niste preturi da-mi un PM.
Leave a comment:
-
amortizoarele originale sunt Monroe, poti monta si Sachs, Bilstein, Kayaba, depinde de citi bani esti dispus sa dai pe ele, daca vrei niste preturi da-mi un PM.
Leave a comment:
-
am curiozitatea ce fel de amortizoare aveti pe logan pentru ca am auzit ca ar cam fi pe loganelele noastre mai multe tipuri de amortizoare
Leave a comment:
-
Stie cineva ce denumire exacta are piesa si ce cod/pret ?
Este de pe 1,5 dci 2007.
Multumesc!Last edited by angel; 11 May 2012, 09:04.
Leave a comment:
-
Are cineva fotografii cu cutia de sigurante vederea dinspre cablaj , eventual cod si pret ?
Multumesc mult !
Leave a comment:
-
aia de fata sigur nu se potriveste ,in plus iti mai trebuiesc faruri , elementele de inchidere de jos , deflectoare de aer , grila de jos , masca de sus (dintre faruri) , emblema , elementul cromat de sus (daca e cazul) si taiata armatura de fata in colturi ca altfel nu se aseaza... ca sa nu mai zic de suportii de proiectoare daca e cazul .deci pe scurt inca minim 10 mil pe langa bara propriu zisa. Pe spate mai c-ar merge , mai trebuie niste ajustari ca loveste capota in bara si cumparati 2 ochi de pisica , sincer nu e mare diferenta pe spate....eu zic sa stai bland
Leave a comment:
-
As dori si eu niste preturi convenabile pentru piesele de mai jos
Capota logan model 2006
Aripa logan stanga model 2006
Usa spate logan stanga model 2006
Amortizoare fata spate
Planetara fata stanga
Multumesc anticipat, am vazut in primul topic platenara dar nu stiu sigur daca este acelasi model.
Leave a comment:
-
sincer vad in semnatura ta un benzinar, de ce bagi 10? nu se mai baga 10 de la supernove-solenze ... ia 5w30 mobil1 de exemplu , e 120 - 160 lei bidonul de 4 litri in functie de unde-l cumperi . Iar placute de frana, am trw-uri d-lea cu "metal free" parca, sunt la al 2-lea set si-s multumit, sunt sub 100 lei in comert , sau poti incerca ATE , Ferodo etc
Leave a comment:
-
Ce placute de frana imi recomandati ? pt logan cu abs?(nu stiu daca are importanta)
Ulei m-am gandit la elf sport 10 w40 deoarece asta a fost pana la ultimul schimb cand am bagat elf evolution 10 w40
Leave a comment:
-
Salut, am un logan 1,4 mpi 2007 si din greseala am pus bornele de la bateri invers. M - ar interesa cat costa releu de incarcare si puntea de diode sau tot ansamblul de incarcare?
Multumesc.
Leave a comment:

Leave a comment: