Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
Stie cineva coduri pentru cureaua de alternator si role accesorii la un Logan 2 motor 0.9 TCE?
-
Conducta iesire turbo are noul cod 82 00 770 644 si costa la reprezentanta 439 lei.Originally posted by metaxa View Poststie cineva vreun pret pt rampa retur 1.5 dci euro 3????
si pe mine ma intereseaza piesa asta!!!! ajutor!!!
Leave a comment:
-
stie cineva vreun pret pt rampa retur 1.5 dci euro 3????
si pe mine ma intereseaza piesa asta!!!! ajutor!!!Originally posted by lord_wader View PostEu am o altfel de intrebare: cat costa la Reprezentanta piesa (conducta aer iesire turbo 1.5dci Euro3) care are codul 8200404193 si daca se aduce usor.
Leave a comment:
-
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu niste coduri si preturi pentru aparatori noroi sandero 2(au scris pe ele dacia in colt dreapta) plus protectii laterale usi(se lipesc pe usi)Multumesc.
Leave a comment:
-
Știu, au schimbat piesa dar au pastrat codul, deci ajungi tot la dezmembrari.
Leave a comment:
-
Multumesc de raspuns, am cautat insa codurile specificate ma duc catre capacul si cutia de sigurante...
Leave a comment:
-
Piesele s-au montat pe Logan I (înainte de facelift)
(3) Capacul din jurul bateriei 6001546841
(4) Piesa pe care sta capacul 6001546842Attached FilesLast edited by t0rquemada; 19 September 2014, 17:51.
Leave a comment:
-
suport plastic baterie
Hello, are idee cineva de unde as putea achizitiona suportul de plastic de la baterie.
Cel indicat in poza de mai jos? Bine-nteles ca dezemembrarile sunt o varianta insa nu am avut noroc.
Poza e luata de pe mobile.de ceea ce ma face sa suspectez ca aceasta piesa a fost montata doar pe vehiculele comercializate in Germania.Attached Files
Leave a comment:
-
Re coduri, piese si preturi
Buna,
Sunt multe magazine online care comercializeaza piese auto si afiseaza pretul. Poti sa cauti mai multe asemenea magazine, sa compari preturile si producatorii si sa alegi ce este potrivit pentru tine. De exemplu pentru logan sunt multe piese cu preturile afisate in magazinul online Giramex.ro
Leave a comment:
-
6001 547 686-rulment original dacia
6001 547 686- rulment fag
alte marci nu recomandLast edited by crististreulea; 2 July 2014, 16:40.
Leave a comment:
-
Salut
Schimbat rulmenti pe ambele roti din fata la Logan cu ABS (model aug. 2006 ).De atunci la franari usoare ,viteza mica -intra ABS ,iar la viteza peste 80 km se aprinde semnal ABS si atemtie . Motivul dat de reprezentanta - rulmenti cu numar necorespunzator de poli/cititor ABS .Schimbarea la ei 250 /rulmentul si manopera 80 .
Cum aflu ce rulment trebuie ,cu cati poli ,ce cod,cum se deosebesc??
Cei de la reprezentanta nu au raspuns la intrebare ,iar la magazin vanzatorul nici nu stia de nr de poli.
Leave a comment:
-
vreau si eu un pret bun si un sfat pentru discuri fata ventilate logan 1,5 dci 2007, va multumesc si astept urgent un raspuns.....
Leave a comment:

Leave a comment: