zgarieturi!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• wildserb
    replied
    Originally posted by CLC
    2 intrebari as mai avea:
    1. marker albastru mineral se gaseste?
    2. polishul de care trebuie sa fie? pot freca manual zona aia sau trebuie sa ma duc la cineva cu masina de polishat?
    se poate si manual eu am avut unrenault19 vro 12 ani il polisam odata la 2 ani nu am fost niciodata la "masina" intotdeauna manual si iesea super..... nu e mare branza...

Leave a comment:

• RSX
    replied
    2 intrebari as mai avea:
    1. marker albastru mineral se gaseste?
    2. polishul de care trebuie sa fie? pot freca manual zona aia sau trebuie sa ma duc la cineva cu masina de polishat?

Leave a comment:

• andrei
    replied
    S-ar putea sa iasa cu marker + polish la sfarsit.

Leave a comment:

• RSX
    replied
    partea vopsita.
    doar o zagrietura e putintel mai adanca dar nici la aia tot nu se vede plasticul negru

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Partea de plastic sau prtea vopsita?

Leave a comment:

• RSX
    replied
    pe bara se poate da cu...creion dasta si apoi...un polish? si sa fie like new?
    deci da, am atins-o
    Last edited by RSX; 8 November 2007, 14:24.

Leave a comment:

• RADU_LYN
    replied
    Creioanela din carrefour nu au coduri din cate stiu eu....dar stiu sigur ca scrie pe ele culoarea.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    S-ar putea sa nu fie codul asta pe marker, codurile sunt numai in rateaua Dacia din cate stiu, dar scrie Verde Cameleon pe el.

Leave a comment:

• cristi41
    replied
    Originally posted by wildserb
    un cod pt verde cameleon ai k o sa rog un prieten sa se duca sa il ia si sa nu ia altceva
    Verde CAMELEON - TE51F cod vopsea logan.Sper sa nu te deranjeze ca ti-am raspuns eu....

Leave a comment:

• wildserb
    replied
    Originally posted by andrei
    Exista si verde cameleon, daca ai drum prin Bucuresti intra in Carrefour si ia un marker, o sa-ti foloseasca.
    un cod pt verde cameleon ai k o sa rog un prieten sa se duca sa il ia si sa nu ia altceva

Leave a comment:

• cristi41
    replied
    Originally posted by valenthin
    salut. am si eu o problema cu vopseaua. am 2 zgarieturi pe usile din dreapta. nu am casco asa ca o sa o fac din buzunar imi spune si mie cineva cam cat ar putea sa ma coste?
    daca sunt superficiale,poti folosi un polish bun(3M de exmplu)daca le ai pana in tabla,tre sa faci o vizita la un vopsitor....o sa-ti vopseasca toata usa,i-ti spun din experienta.pretul difera.eu am facut-o la un amic meserias si ma costat 200 ron

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Deci cu "cariocile" din Cerrefour m-am lamurit erau vreo 4 tipuri de gri ( mie imi trebue gri platine) si nu stiam de care trebuie in schimb am gasit pe net un produs...Stylo-Retouche de la Renault...poate are cineva "pile" pe la o reprezentanta si ne da si noua niste coduri pentru vopsele...
    Attached Files

Leave a comment:

• golanu
    replied
    Si creionu asta nu se sterge apoi? sau se intareste? banuiesc ca nu e bine sa dau peste rugina cu el, mai intai ar trebui sa curat de acolo rugina.
    Nu stiam ca sunt in Romania creioane din astea.
    Am sa-mi mai postez si eu parerile dupa ce iau unu, numa sa nimeresc culoarea care trebe.

bafta

Leave a comment:

• valenthin
    replied
    salut. am si eu o problema cu vopseaua. am 2 zgarieturi pe usile din dreapta. nu am casco asa ca o sa o fac din buzunar imi spune si mie cineva cam cat ar putea sa ma coste?

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Originally posted by wildserb
    in tm nu e carfour unde gasesc creioane din astea verde cameleon exista oare ??
    Exista si verde cameleon, daca ai drum prin Bucuresti intra in Carrefour si ia un marker, o sa-ti foloseasca.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google