zgarieturi!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RADU_LYN
    replied
    La cum am vazut eu ca e...nu prea cred ca poti sa rezolvi....doar sa polisezi dupa asta...depinde cat de mare e portiunea....nu pot sa-ti spun sigur

Leave a comment:

• wildserb
    replied
    in tm nu e carfour unde gasesc creioane din astea verde cameleon exista oare ??
    eu am avut un rahat de pasare vro 10 zile pe capota la spalat sa dat jos cu tot cu vopsea se poate rezolva oare cu acest creion?

Leave a comment:

• RADU_LYN
    replied
    Am luat eu un creion corector de la carrefour....are vopsea in el dar nu e bun....si sa va spun de ce : deci are varful gros si cand dai pe zgaraietura degeaba dai...mai multa vopsea se pune pe langa zgaraietura si nici nu umple zgaraietura bine...e o prostie

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Originally posted by CLC
    daca e zgarietura pana la tabla cum umpli golu ala?
    Daca zgarietura pana la tabla umpli cu vopsea din creion sau din sticla si peste cateva zile dai cu polish pe suprafata ca sa se uifromizeze.

Leave a comment:

• zack
    replied
    o sa incerc!
    mersi inca o data!!!
    il incerc si va spun!!!

Leave a comment:

• unknown
    replied
    pai e impsibil sa nu treaca un nebun cu masina pe langa tine si sai sara o piatra... sa loveasca masina.... eu dupa ce o spal...iau creonu si unde tin minte ca am auzit bufnitura de piatra dau cu ala usor..

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    creionu e ca un marker ...dar trebe neaparat sa stii culoarea perfect ca dak nu iese nashpaaaaaa!!!!
    am un preten care a patit-o

Leave a comment:

• zack
    replied
    Originally posted by unic
    la noi in carrefour.. e un stand plin.. cu asfel de creioane.. numa ca tre sa sti codu culori.. sau culoarea.. si cauti acolo si dak ai noroc poate gasesti culearea care iti trebuie.. eu cel putin am gasit albastru egee...
    sa inteleg ca si tu esti patit???
    oricum mersi f mult
    cum ajung in carrefour il caut
    cat de bine acopera zgarietura???

Leave a comment:

• RSX
    replied
    domne da cum sunt creioanele astea? sunt efectiv cu vopsea sa ceva mai solid? daca e zgarietura pana la tabla cum umpli golu ala?
    intreb si eu de curiozitate, n-as vrea sa am nevoie vreodata doamne fereste

Leave a comment:

• unknown
    replied
    la noi in carrefour.. e un stand plin.. cu asfel de creioane.. numa ca tre sa sti codu culori.. sau culoarea.. si cauti acolo si dak ai noroc poate gasesti culearea care iti trebuie.. eu cel putin am gasit albastru egee...

Leave a comment:

• zack
    replied
    rosu passion

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    ya ! ya! good idea ! ;) u are smart :P unic ) ce culoare e golanu ?

Leave a comment:

• unknown
    replied
    incearca un polish..sau cu un creion corector

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    primu lucru: gaseste-l pe cel care a facut asta si leaga-l dupa masina ;) ......al doilea lucru mai bine te duci in service ...dak nu folosesti casco dai din buzunar ...asta e nu esti singurul ;)

Leave a comment:

• zack
    started a topic zgarieturi!!!

zgarieturi!!!

sall all!!
    am gasit masina intr-o dimineata cu 2 zgarieturi facute de un binevoitor pe portiera soferului facute cu cheia!!daca stiti ce tre sa fac si cam cat m-ar costa !!
    am casco dar parca nu prea l-as da pe 2 zgarieturi!
    multumesc
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google