Originally posted by andrei
View Post

ai un huruit groaznic si pina la urma din cauza ca pinioanele se vor incinge se va si gripa(poate mam exprimat gresit sa raceasca mai bine sa mentina o temperatura la care sa nu se intiple alte chestii dar fie cum spuneti voi nu va contrazic ca vad ca numi noi mai suntem in discutie pe acest thread
(si apropo prin ce are contact direct cu motorul, eu stiu ca este o carcasa despartitoare destul de aerisita in care sunt placa si discul,din cutie iese doar priza de putere care ...........ma las pagubas sper sa nu fiu nevoit sa mai dau examen odata
oservasem cu vreo 20km in urma ca nu mai am kilometraj am oprit intrun refugiu
oservasem cu vreo 20km in urma ca nu mai am kilometraj am oprit intrun refugiu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment