Eu o spal acasa in fata portii. Am o pompa Budget dar nu stiu modelul. Ma costat 3 mil acum 3 ani. E ok. e curata aproape tot timpul.
unde va spalati masina?
Collapse
X
-
-
Octavian,sau cine mai are aparat din acela cu presiune,Karcher si pe mine ma-r interesa sa cumpar unu cat de curand
,vreau sa va intreb cand la-ti cumparat(ce-i care au)a venit cu tot ce trebuie in el cu bidonas cu toate furtunurile si accesorile,si mai ceva cum se conecteaza la o sursa de apa 
mersisigpic
Comment
-
iti raspund eu.da,vine cu tot ce-i trebuie,insa,nu te astepta ca lancia(adica teava )pt spuma(in set ai 2,una pt apa si una pt spuma) sa faca minuni...nu face spuma asa cum trebuie,drept pentru care am cumparat din Brico(cateva sute de lei vechi,nu mai stiu exact) o mini-pompa de stropit ( e ca un bidonas de 2 L prevazut cu o tija cu care faci presiune...).Aparatul de spalat cu presiune se conecteaza printr-un furtun separat(pe care trebuie sa-l ai tu)la sursa de apa.Aceasta trebuie sa aiba presiune de cel putin 2atm daca vrei sa faci ceva...Cam atat.Originally posted by wizard24 View PostOctavian,sau cine mai are aparat din acela cu presiune,Karcher si pe mine ma-r interesa sa cumpar unu cat de curand
,vreau sa va intreb cand la-ti cumparat(ce-i care au)a venit cu tot ce trebuie in el cu bidonas cu toate furtunurile si accesorile,si mai ceva cum se conecteaza la o sursa de apa 
mersi
Comment
-
Vara la curte cand am timp, iarna la spalatorie cu jet si spuma activa sa se ia sarea . Nu-i las sa o stearga , folosesc carpele de la o masina la alta si este imposibil sa nu mai ramana urme de nisip pe carpa(reteta garantata pentru aspect panza de paianjen). Plec cu ea uda , conteaza sa nu mai ramana urme de sare pe vopsea.
Comment

Comment