If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E, asta cu Mafra "profesionista" e spusa de ei ....doar nu crezi ca vinde cineva doar la clienti cu circuit inchis.
Pe site-ul lor e 54 de lei 5L de solutie activa...mai nou am vazut ieri in "Carfur" solutie activa 5 sau 6 L cu 64 de lei bidonul.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Deci cat e vara de lunga, numai cu jucaria proprie.
Am si o manusa de bumbac (atata timp cat ati dat mizeria jos de pe ea, se poate utiliza manusa) iese BETON.
eu inca nu am gasit nimic care sa stearga masina asa cum as vrea... am cuparat si piele d-aia sintetica... am si una naturala... dar nu iese ca aia de spalatorie... pana la urma o sa ii dau unuia una noua sa mi-o lase pe aia uzata a lui... ca parca isi face mai bine treaba... mai am si culoarea masinii albastru marin... e o povara sa stergi masina asta fara sa lasi urme!
@adimrv din puctul meu de vedere esti un baiat destept, vezi ca o sa sara baietii pe tine ca zgarii vopseaua daca nu dai cu piele de caine veche de 3 ani sau mai stiu eu ce le trece prin cap
O spala in curte si eu am vrut sa cumpar un aparat cu presiune dar am renuntat, ca am la apa o presiune destul de mare ca sunt legat de o conducta principala ,acuma cateva zile imi zicea un prieten ca l-a lasat aparatu cu presiune a dat 160 ron pe el.
@adimrv din puctul meu de vedere esti un baiat destept, vezi ca o sa sara baietii pe tine ca zgarii vopseaua daca nu dai cu piele de caine veche de 3 ani sau mai stiu eu ce le trece prin cap
Pai daca o speli la tara ai grija sa nu fie apa prea dura...raman urme de calcar plus ca ar fi recomandat si un filtru la aparatul de presiune
Asa ziceam si eu, ca indiferent de detergentul folosit, vor ramane urme calcaroase. Insa, dupa ca am folosit detergentul procurat de la o spalatorie, am ramas uimit. Nici o urma albicioasa. Si e una din zonele cu apa cea mai dura din tara...
Dupa spalare o sterg repede cu o carpa din piele naturala, apoi, cu prosoape de bucatarie (din hartie) si solutie de geamuri, pulverizata dau lustru.
Chiar iese bine, iar eventualele pete, ramasite, umbre dispar.
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Eu folosesc din metro un sampon activ foarte bun nu ramane urme nimic, nici nu e necesar sa o sterg dupa ca se usuca fara urme doar putin pe la incheieturi.acum vara o spal acasa ( pun furtunul pe ea ).o sa imi iau zillele astea un aparat de spalat cu presiune am gasit ceva la super oferta.
Aparat de spalat cu presiune megatools .Pachetul include aparatul in sine, pistolul plus recipient pentru sampon/spuma activa si costa 160 ron presiune la care scoate 105 bari mai mult decat necesar.in carrefour orhideea bucuresti am vazut acum 2 saptamani.vreau sa caut si pe net poate gasesc mai ieftin
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment