unde va spalati masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E, asta cu Mafra "profesionista" e spusa de ei ....doar nu crezi ca vinde cineva doar la clienti cu circuit inchis.
    Pe site-ul lor e 54 de lei 5L de solutie activa...mai nou am vazut ieri in "Carfur" solutie activa 5 sau 6 L cu 64 de lei bidonul.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Deci cat e vara de lunga, numai cu jucaria proprie.
      Am si o manusa de bumbac (atata timp cat ati dat mizeria jos de pe ea, se poate utiliza manusa) iese BETON.

Comment

• eu inca nu am gasit nimic care sa stearga masina asa cum as vrea... am cuparat si piele d-aia sintetica... am si una naturala... dar nu iese ca aia de spalatorie... pana la urma o sa ii dau unuia una noua sa mi-o lase pe aia uzata a lui... ca parca isi face mai bine treaba... mai am si culoarea masinii albastru marin... e o povara sa stergi masina asta fara sa lasi urme!
        sigpic

Comment

• Pai daca o speli la tara ai grija sa nu fie apa prea dura...raman urme de calcar plus ca ar fi recomandat si un filtru la aparatul de presiune
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• mai nou spal masina la mol cu 5 lei 3 minute cu spuma tot.
            sigpic #

Comment

• @adimrv din puctul meu de vedere esti un baiat destept, vezi ca o sa sara baietii pe tine ca zgarii vopseaua daca nu dai cu piele de caine veche de 3 ani sau mai stiu eu ce le trece prin cap

Comment

• O spala in curte si eu am vrut sa cumpar un aparat cu presiune dar am renuntat, ca am la apa o presiune destul de mare ca sunt legat de o conducta principala ,acuma cateva zile imi zicea un prieten ca l-a lasat aparatu cu presiune a dat 160 ron pe el.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                  @adimrv din puctul meu de vedere esti un baiat destept, vezi ca o sa sara baietii pe tine ca zgarii vopseaua daca nu dai cu piele de caine veche de 3 ani sau mai stiu eu ce le trece prin cap
                  eu am o piele ok si sterge bine.
                  sigpic #

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                    Pai daca o speli la tara ai grija sa nu fie apa prea dura...raman urme de calcar plus ca ar fi recomandat si un filtru la aparatul de presiune
                    Asa ziceam si eu, ca indiferent de detergentul folosit, vor ramane urme calcaroase. Insa, dupa ca am folosit detergentul procurat de la o spalatorie, am ramas uimit. Nici o urma albicioasa. Si e una din zonele cu apa cea mai dura din tara...
                    Dupa spalare o sterg repede cu o carpa din piele naturala, apoi, cu prosoape de bucatarie (din hartie) si solutie de geamuri, pulverizata dau lustru.
                    Chiar iese bine, iar eventualele pete, ramasite, umbre dispar.
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• o sa incerc si eu cu solutie de geamuri... cred ca o sa iasa pana la urma... nu are de ales
                      sigpic

Comment

• Eu folosesc din metro un sampon activ foarte bun nu ramane urme nimic, nici nu e necesar sa o sterg dupa ca se usuca fara urme doar putin pe la incheieturi.acum vara o spal acasa ( pun furtunul pe ea ).o sa imi iau zillele astea un aparat de spalat cu presiune am gasit ceva la super oferta.

Comment

• Zi si mie de super oferta aia ca poate poate vine Mosu" si la mine.

Comment

• Aparat de spalat cu presiune megatools .Pachetul include aparatul in sine, pistolul plus recipient pentru sampon/spuma activa si costa 160 ron presiune la care scoate 105 bari mai mult decat necesar.in carrefour orhideea bucuresti am vazut acum 2 saptamani.vreau sa caut si pe net poate gasesc mai ieftin

Comment

• lance spumare profesionala

Buna ,

Va recomand :http://accesoriispalatoriiauto.blogspot.com/

S

Originally posted by Alex21 View Post
                              Spalatul la cu jetul de apa este cea mai buna solutie pt vopsea,nu ai cum sa o zgarii cu nisipul care este pe ea,si iese bine si la jet.

Comment

• O spalare mai scumpa decat am dat eu pe masina. merita vazut http://www.youtube.com/watch?v=6LSle_WgexQ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google