Montare Airbag Pasager

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    D-nul einstein nu va contrazic,dar cei de la SERUS RENAULT mi-au indicat un astfel de calculator ( de pe o masina cu doua airbaguri care nu au fost plesnite).Doar in cazul in care acea masina a avut centuri cu pretensionare,airbaguri laterale, atunci cu siguranta trebuie reconfigurat calculatorul doar pentru cele doua airbaguri.O sa le mai fac o vizita celor de la service.

    Originally posted by gigibuzica View Post
    salut, eu am montat airbag pe ambiance dar cablaju de sub bord nu este conectat la calculator.Am pus butonu de ON,OFF si dupa ce inchizi butonu pe OFF becu din bord trebuie sa ramana aprins ca este decuplat,iar pe pozitia ON becu din bord se stinge odata cu aibagu din volan.IN mufa se mai gaseste si instalatia de lumina din cutia din acte,care la variant asta nu este trasa In mufa de sub borb.PT.lumina din cutia de acte taiati firu care este pe cablaju de la aibeag si legativa pe firu albastru inchis de unu din butoanele{geam,dezaburire,inchidere}eu asa am facut si totu este ok.
    eu am tras de la casetofon pentru ca acolo am +12v permanent.
    Last edited by costin brs; 25 February 2016, 18:53. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #47
      Stie cineva de unde pot descarca softul pentru diagnosticare DDT2000 sau VISU.Am incercat mai multe site-uri.As incerca sa fac eu o diagnosticare a masinii(airbag in special).

      Comment


      • #48
        Ce faci cu visu(scheme, doar scheme)?
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

        Comment


        • #49
          Pentru info, masina lovita din spate nu declanseaza airbaguri (nu are de ce), dar blocheaza calculatorul de airbag in urma socului. Ia-l pe ala de la dezmembrari si ai dat banii degeaba.
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

          Comment


          • #50
            Tot pentru info! Calculatorul a fost luat de pe o masina neaccidentata care urma sa ajunga la REMAT pentru a schimba-o cu una noua.Scuza-ma dar cunosc foarte bine principiul de functionare al calculatoarelor de airbag

            Comment


            • #51
              Te scuz, doar tu mergi in masina nu eu (sper sa nu fie taxi). E vorba ca la un calculator nou ai o garantie ca face ce ar trebui, unul de la dezmembrari.... nu!
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

              Comment


              • #52
                In ceea ce priveste masina mea nu este taxi,este o masina de familie foarte bine intretinuta cu doar 51000 km iar de-a lungul timpului am fost interesat de tot ce se poate monta ca si dotari(nu a avut nici casetofon).Acestea s-au facut cunoscind foarte bine instalatia electrica si cum trebuie sa functioneze in parametrii maximi .Nu mi-am batut joc de anii de experienta ca electrician automatizari iar mai apoi electronist aeronave.Revin cu alte informatii.
                Last edited by costin brs; 2 March 2016, 21:37.

                Comment


                • #53
                  Azi am fost cu masina la service,si am verificat cu testerul calculatorul airbag(sofer si pasager) iar testul a iesit foarte bun,este perfect functional,airbagurile activate.Celor care spun ca nu o sa mearga ca nu are codul vin, este total fals,nu are nici o legatura cu calculatorul pentru airbaguri.El trebuie doar sa nu aiba erori(martori bord aprinsi).Asadar inainte de astfel de afirmatii consultati un specialist RENAULT.

                  Comment


                  • #54
                    Eu am mers la un service și mi-a spus că îmi poate pune airbag-ul, dar va fi doar de formă.
                    Am mai mers și la un magazin cu piese Dacia, am zis că vreau să cumpăr airbag pentru pasager ca să adaug la mașina mea. Mi-a spus că nu vând așa ceva. Airbag-urile se livrează pe mașină, din.
                    Dacă spuneți că dumneavoastră v-a montat airbag-ul, vă cred. Nu știu în ce măsură e funcțional.

                    Comment


                    • #55
                      Deci la magazin mi-au spus că airbag-urile la Dacie vin montate din fabrică, și că ei nu vând pentru montare dacă nu am deja montat.
                      Tipul de la service a spus că îmi poate monta tot felul de airbag-uri dar nu vor merge.
                      Dar dacă cei de la Renault sunt așa buni, poate așa o fi cum spuneți
                      Last edited by Petrovic; 10 January 2020, 03:15.

                      Comment


                      • #56
                        Confunzi mere cu pere: tu ai Logan I fără airbag pasager , deci lipsă cablaj și configurație în airbag, inițiatorul are Logan II cu 4 airbaguri standard și înlocuiște doar calculatorul, în ambele cazuri se rezolvă dacă știi ce să faci și ai și cu ce.
                        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google