buna seara. Tocmai m-am lovit de o problema, stand pe langa masina am observat o pata sub masina...am chemat 1 prieten sa-si dea cu parerea si se pare ca pierd ulei... tocmai ce am schimbat acum 1 luna distributia. El zice ca din cauza ca am schimbat distributia si nu am schimbat si semeringul
 tocmai ce am schimbat acum 1 luna distributia. El zice ca din cauza ca am schimbat distributia si nu am schimbat si semeringul . Va astept cu pareri cat mai repede maine dimineata ma programai la doctor cu ea sa vedem ce zic si ei
. Va astept cu pareri cat mai repede maine dimineata ma programai la doctor cu ea sa vedem ce zic si ei  . Multumesc!
. Multumesc!

tocmai ce am schimbat acum 1 luna distributia. El zice ca din cauza ca am schimbat distributia si nu am schimbat si semeringul
 tocmai ce am schimbat acum 1 luna distributia. El zice ca din cauza ca am schimbat distributia si nu am schimbat si semeringul . Va astept cu pareri cat mai repede maine dimineata ma programai la doctor cu ea sa vedem ce zic si ei
. Va astept cu pareri cat mai repede maine dimineata ma programai la doctor cu ea sa vedem ce zic si ei  . Multumesc!
. Multumesc!

. Multumesc de raspunsuri
. Multumesc de raspunsuri

Comment