Proiectoare ceata pentru versiunile Ambiance si Preference

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cosmindan
    replied
    Am cumparat proiectoare originale si cablaj etc.Am montat singur proiectoarele in bara si montajul la electrician cu releu si intrerupator in bord ma dus 150 lei.Comanda lor a fost legata pe pozitie, deci merg aprinse pe pozitie/faza scurta si faza lunga.
    Posibil sa nu fie omologate proiectoarele aftermarket asa cum sunt si farurile cu lupe MD.

Leave a comment:

• stone
    replied
    in legislatie scrie clar daca sunt montate corespunzator ,nu sunt probleme
    ganditiva cate masini au in afara de logan proiectoare aftermarket montate?
    ar trebui sa ii amendeze pe fiecare?
    eu am avut pe 1310 montate si nu s-a legat nimeni de ele nici la rar nici la itp nici cei de la politie atat timp cat au fost puse sub bara

Leave a comment:

• EUGEN2008
    replied
    eu sunt impotriva , pe care le-am vazut erau albita sticla pe dinauntru , (ca si cum ar fii fum alb inauntru) , nu ma intreba de la ce ca nu-mi explic , probabil sticla se deterioreaza rapid de la incalzire excesiva . Daca le pui doar de frumusete merg alea ieftine , altfel NU! Mai bine cauti niste valeo second sau mai strangi bani ptr unele noi.

Leave a comment:

• user2000
    replied
    ce parere aveti de proiectoarele de import la 45 lei bucata cu tot cu suport ? eu vreau sa-mi pun din alea pentru ca sunt multe de facut si sunt in gaura mare

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    ieri am facut itp.ul, nici macar nu m.a intrebat de proiectoare, deci pune.ti fara nici o problema, atat timp cat stau la locul lor nu e nici o problema

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    din fericire inca nu am probleme cu ele, insa de la itp.ul trecut stiu ca la noi nu are treaba cu proiectoarele (nu aveam eu, avea unu cu o dacie din.aintea mea, si avea geamul spart, si nu s.a luat de el, chiar am intrebal, merge asa? iar el: merge, eu nu ma iau de proiectoare, deoarece nu sunt o dotare standard/obligatorie pe masina)

Leave a comment:

• pipan
    replied
    pune proiectoare originale!

Leave a comment:

• gheorgngv
    replied
    Eu am ambiance din 2004 si am montate proiectoare de mine cu instalatie facuta de mine si am facut toate itp-urile si nu a zis nimeni nimic. De acele proiectoare se "leaga" doar prin simplu fapt ca trebuie sa functioneze atata tot.... Faza naspa e ca eu le-am pus de atat timp si am cam schimbat pana acum vreo 2 seturi si acu trebuie sa le schimb datorita faptului ca de la pietre sau spart sau de exemplu acum am unu abirit pe interior

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    inca nu am facut itp.ul, mai am cateva zile

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Am un prieten cu un preferance de 1,5 dci iam montat proiectoare a facut itpul si nu sa legat niumeni de proiectoare deci sfatul meu montati cu incredere proiectoare si pe modelul preferance.

Leave a comment:

• user2000
    replied
    ai mai facut itp-ul ? ti-au zis ceva ?

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    te asteptam

Leave a comment:

• ovimiha
    replied
    Merci baieti, cand imi iau proiectoarele o sa va cer detalii.

Leave a comment:

• X@by
    replied
    Exact cum spune nicu.

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    trebuie sa dai jos blocul de lumini si sa muti pozitia unui fir, iar ca sa le poti aprinde pe pozitii, asa cum sunt la masinile care au din fabrica, se mai muta un fir!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google