Proiectoare ceata pentru versiunile Ambiance si Preference
Collapse
X
-
Dai o gaura prin dopul ala si bagi firele pe acolo. Nu il scoti de tot pentru ca ramane gaura prea mare. Firele le faci manunchi, le dai cu banda izoliera la capat (pe toate le dai cu banda, nu pe fiecare in parte) ca sa fie manunchiul mai tare si le bagi pe gaura aia facuta mai inainte cu o surubelnita.
-
Si prin acea gaura, ma gandesc ca e acoperita bine, dopul acela se scoate, sau cum as putea? Sa leg firele de o tija si apoi sa infig tija prin gaura aia?
Leave a comment:
-
daca ai bloc de lumini cu buton pentru proiectoare le poti aprinde doar dupa ce pui pozitia, daca iei pozitia se sting si ele, insa nu se sting pe faza lunga sau scurta, dar le poti opri tu oricand din buton!
Leave a comment:
-
Am o nelamurire si anume:
proiectoarele se aprind cand am pozitiile si/sau faza scurta, daca pun faza lunga ele trebuie sa se stinga sau raman aprinse?
Leave a comment:
-
sub bord pe partea soferului ai o garnitura pe unde trece tot manunchiul de fire!
Leave a comment:
-
Va salut. Cum pot trage si eu un fir din habitaclu la motor? Cum sa ajung?
Leave a comment:
-
vreau sa-mi montez pe preferance ph2, am cautat si nu am gasit nimic. un link ceva? multumesc.
Leave a comment:
-
scurteaza tu acea lamela(care are rolul de readucere a manetei la pozitia de mijloc) dupa lungimea celei originale(care a fost demontata). intradevar maneta cea noua are lamela mai lunga cu aprox 1 mm fata de cea originala. asa am facut si eu deoarece dupa ce am montat maneta noua tacanea la fiecare rotire de volan chiar daca nu era data comanda de semnalizare. dupa operatia de scurtare a lamelei a disparut tacanitul acela. partea cu aprinderea chiar si fara contactul pus nu am verificato dar atata timp cat se aprind farurile fara contact nu vad de ce nu s-ar aprinde si proiectoarele. nu ai avea cum sa le uiti aprinse deoarece daca pozitia este aprinsa la deschiderea oricarei usi din fata UCH-ul scoate un semnal sonor specific.
Leave a comment:
-
Va salut! Am montat proiectoarele , merg foarte bine,insa am o mica problema la maneta. Cel care mi-a montat-o a zis ca nu are ce sa ii faca. Cand fac viraj tacane ca atunci cand isi revine semnalizarea. Dar tacane si cand nu semnalizez, si doar cand virez.Am inteles ca maneta are o lamela care ar mai trebui scurtata cu 1mm. Stiti ceva de asta? Am trecut pe la Adras sa intreb electricianul care mi-a zis ofticat ca nu se baga, ca nu el mi-a montat-o. Nu as vrea sa cumpar alta maneta, e destul de scumpa. Multumesc pentru orice sugestie! A, inca ceva! Merg si fara contact!!! E normal?
Leave a comment:
-
Guest repliedmersi mult pentru raspuns omule :p .....
Leave a comment:
-
exact. la preference-ul meu asa am procedat si a mers din prima.
daca nu pleaca din prima mai trebuie sa verifici existenta unui releu in cutia de relee aflata in compartimentul motor(situat in jurul acumulatorului sau pe aripa interioara stanga - aici nu te pot indruma ca nu stiu care este acesta. la mine exista acest releu dar nu am reusit sa-l identific)
Leave a comment:
-
Guest repliedOriginally posted by 07hzp View PostX@by - la Preference nu exista cablajul care conecteaza cele doua proiectoare la instalatia electrica a masinii(se conecteaza printr-o mufa undeva langa claxon sub farul stanga a masinii) restul fiind pe masina mai putin maneta standard cu comanda pentru proiectoare.(la preference fiind doar cu comanda pentru lampa spate de ceata)
andreyypad - sunt posesor de preference si pot sa-ti spun ca nu am adus modificari la instalatia electrica a masinii. Am achizitionat si montat doua proiectoare cu suporti(atentie la suporti: stanga - dreapta) separat am achizitionat si cablajul care leaga cele doua proiectoare la instalatia electrica, din anumite motive am achizitionat si maneta cu comanda pentru proiectoare si dupa montare pot sa spun ca a functionat din prima. Mentionez ca nu am umblat pe la soft sau pe la vreun cablu ori releu sau sigurante. Daca comanda pentru proiectoare este pe pozitia proiectoare, la aprinderea pozitiei se aprinde si proiectoarele, daca comanda este pe 0 atunci cand se aprinde pozitiile nu se aprind si proiectoarele. Eu consider ca ceea ce am facut eu nu este improvizatie.
Leave a comment:
-
mersi mult pentru raspunsuri.exact asta imi doream sa fac eu acasa aceasta operatiune!
Leave a comment:
-
1. cablaj gasesti de cumparat pe forum. este gata mufat si se conecteaza la instalatia masinii foarte usor.
2. eu as cumpara acest cablaj. acasa nu prea iese asa cum trebuie.
3. se poate face legaturi in maneta dar proiectoarele se vor aprinde odata cu lampa ceata spate.
4. eu te sfatuiesc sa achizitionezi aceasta maneta cu buton si pentru proiectoare. este usor de montat. oricum maneta veche trebuie demontata pentru a face legaturi pentru proiectoare daca vrei sa ramai cu maneta originala.
5. dupa ce dai cochilia jos extragi mufa , apoi desurubezi cele doua suruburi(ai sa le vezi din fata) dupa care extragi maneta spre stanga(spre usa). maneta noua sau cea cu modificari se aseaza la locul ei prin impingere(cu grija sa intre pe canelurile din suport) de catre usa spre axul volanului dupa care strangi cele doua suruburi apoi cuplezi mufa.
Leave a comment:
-
Am un preferance si m-am decis sa ii pun proiectoare de ceata. As vrea sa stiu de unde se poate lua cablajul gata mufat? sau se face acasa? maneta as vrea sa o pastrez pe cea veche cumtrebuie legate firele? daca iau o maneta cu buton si pentru proiectoarele de pe fata .. este usor de montat in bord oastfel de maneta? este ceva la care trebuie sa fiu atent??
multumesc anticipat.
Leave a comment:
Leave a comment: