becuri pentru dacia logan?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Razvy View Post
    Bai mai potoliti-va cu folie omologata si porcarii de genu )
    Da, folia e autorizata RAR pentru a fi pusa in vanzare, dar nu e omologata pe masina ta. Sau cumva o ai trecuta in C.I. a masinii si eu nu stiu ?
    Daca vor sa te frece la ITP, te freaca de numa, pot incepe de la faptul ca ai folie sau stopuri after-market, si pot ajunge pana la faptul ca ai DRL sau Xenoane. Chestii spuse de cineva din politie si confirmate de catre cineva de la R.A.R. Mai trimiteti si voi mail-uri si interesati-va, ca ce vi se spune la telefon e un rahat relativ, care se schimba la fiecare persoana cu care vorbiti
    Eu nu vorbesc cu tine cu "bai" asa ca am pretentia sa nu mi te adresezi nici tu asa. Doi la mana, nu e nicio prostie, mai ducumenteaza-te.
    Asa cum a zis si bossake, folia e autorizata RAR pentru a fi pusa in vanzare dar e si aplicata in service autorizat de RAR pentru operatiunea asta. In cartea care am primit-o la folie (una singura, la Global asa e) este trecuta masina pe care a fost aplicata, seria de sasiu, geamurile pe care a fost aplicata si toate detaliile tehnice despre folie, este mentionat numele celui care a aplicat-o, impreuna cu timbrele pe care este mentionata autorizatia rar, firma care a aplicat-o, brand-ul si modelul foliei. Este totul in regula, lucru confirmat si de un prieten politist de la circulatie, ofiter nu tablagiu. Daca cumperi folie autorizata dar o montezi tu, neautorizat, atunci e problema. Plus ca geamurile nu se trec in CI, asta e vorba spusa de unu aiurea si preluata de altii, citeste ce e in link si o sa te convingi.
    Last edited by Shakar; 3 January 2012, 18:49.
    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

    Comment


    • In sfarsit m-am hotarat si eu sa schimb becurile de la faruri si am optat pentru Osram night breaker plus, sa vedem cum or fi;cele de la echiparea din fabrica orbisera de tot.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

      Comment


      • Originally posted by bossake View Post
        Despre xenoane pe Logan NICIODATA nu vor fi legale indiferent ce senzori iti montezi tu. Orice politist stie ca Loganul nu are din fabrica faruri cu descare in xenon. Degeaba ai tu senzori, spalator, lupa etc pentru ca la fel de bine politistul stie si paragraful ala in care scrie foarte clar ca ORICE MODIFICARE A SISTEMULUI DE ILUMINARE E INTERZISA. Simplu ca buna ziua,. Totusi daca iti montezi totul ca la carte pentru xenon (autoleveling, spalator, lupa, 4300k etc) ai putea sa te duci la rar sa iti omologhezi toata treaba. Posibil sa ai sanse de succes insa nu stiu care sunt costurile.
        Pai uite ca, daca ai lupe, spalare si auto-leveling ai voie cu ele, si chiar esti invitat la RAR sa-ti faca omologare.
        Vezi ca e postat pe forum raspunsul celor de la RAR ;)

        Iar legat de folii, si eu am artiile si abtibildurile in geam, dar degeaba. Nenea politaiu' nu are ce sa-ti faca nici daca ai folii cumparate din targ, in schimb daca e cu RAR s-ar putea sa o incurci chiar daca ai hartiile din service-ul autorizat RAR.

        Shakar, legat de acel bai.... ma adresam tuturor, nu doar tie, dar nagh.

        Comment


        • Vad ca s-a postat degeaba, refuzi sa intelegi. Mai ales ca articolul e de pe RAROM. Ce nu e clar scris acolo ca NU trebuie trecut nimic in CI. Concluzia e simpla - e suficient ca folia sa fie autorizata si sa fie montata in service autorizat. Daca nu e, nu trebuie sa fie prezent RAR-ul sa ramai fara talon.

          PS - avand in vedere ca mi-ai dat quote se subintelege ca imi era adresat mie postul ala.
          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

          Comment


          • Treceti la subiect? Nu iti ia nici un RAR, nimic, cat timp ai acte pe folie. Se ia numai pe geamurile din fata. Din proprie experienta spun asta.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

            Comment


            • Darkside, cum se face ca eu primesc WARN pentru offtopic si mi se sterge postul iar cel care a pornit offtopicul si cel care a raspuns inaintea mea nu patesc nimic, si posturile lor raman pe forum?
              Ca sa nu mai vorbesc de "ce are a face" - ca sa te parafrazez - folia de geamuri cu becurile, precum si multe alte offtopicuri de pe acest topic.......
              Cumva unii sunt mai egali decat altii pe acest forum???
              Eu inteleg sefia dar pana la un punct!!!
              Stiu ca vei sterge postul meu dar cativa tot vor apuca sa-l citeasca inainte.

              Comment


              • Off-topic: trebuiau sterse toate balariile referitoare la folie, eventual mutate.
                On-topic: mi-am pus si eu Osram silverstart. Se vede mai bine decat alea stock, ar trebui oare sa reglez si farurile acu ?

                Comment


                • Originally posted by IancuMIC View Post
                  In sfarsit m-am hotarat si eu sa schimb becurile de la faruri si am optat pentru Osram night breaker plus, sa vedem cum or fi;cele de la echiparea din fabrica orbisera de tot.
                  Ieri mi-am montat Osram-urile, iar aseara si astazi dis de dimineata, in drum la servici, le-am simtit "puterea"; lumina alba, acoperire buna. Ma declar multumit de achizitie.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • am montat osram blue cool, ramane de vazut cum se vede la drum noaptea

                    Comment


                    • asteptam impresii.. desi nu cred ca sunt prea puternice. dupa nume... ori esti cool ori vezi noaptea... amandoua nu se poate.

                      Comment


                      • sal

                        salutare colegi eu am instalatie xenon cu becuri H4 H/L , sincer le am de 2 ani am fost in Spania nu s-a legat nimeni de ele, dar si zic dar am schimbat 3 becuri in 2 ani, mentionez ca merg cu ele aprinse si in timpul zilei, ma bate gandul sa trec la bec stock, becul xenon destul de scump si dupa parerea mea nu prea fiabil ,dar fiecare isi ia ce vrea, numai bine

                        Comment


                        • fata de cele normale vad mai bine, sper sa tina considerand ca am drl!

                          Comment


                          • Originally posted by adyxzz View Post
                            salutare colegi eu am instalatie xenon cu becuri H4 H/L , sincer le am de 2 ani am fost in Spania nu s-a legat nimeni de ele, dar si zic dar am schimbat 3 becuri in 2 ani, mentionez ca merg cu ele aprinse si in timpul zilei, ma bate gandul sa trec la bec stock, becul xenon destul de scump si dupa parerea mea nu prea fiabil ,dar fiecare isi ia ce vrea, numai bine
                            becul xenon aftermarket made in china nu este fiabil. in mod normal xenoanele trebuie sa aibe o durata de viata cel putin tripla fata de un bec normal.
                            am mers cu o Sk Superb 130.000 km cu xenoanele din fabrica. aprinse zi si noapte

                            Comment


                            • Doar ca un bec xenon chinezesc este 50 lei, iar unul osram de 10 ori mai mult. Care renteaza?

                              Comment


                              • in 130.000 nu s a ars niciodata nici un bec. deci becul Osram din punctul meu de vedere. sa nu uitam ca se mai ard si balastre pe langa becuri

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google