If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La asta ma refeream dar si colegul are dreptate.Daca gasesc pe vreunu care zice ca am modificate stopurile si cine stie.Mai bine pun bec galben pentru siguranta si pentru a nu lua vreo amenda(tatal)
alex matei sunt becuri cu leduri galbene. eu am cu led cree pe fata (galben).daca pui cu leduri o sa lumineze cam la fel ca ala clasic,pentru o iluminare mai puternica iti trebuiesc cu led cree(sunt cam scumpe)
"5.7. Automobilele şi tractoarele trebuie să fie echipate în spate cu:
.................................................. ............................................
- două lămpi indicatoare de direcţie, cu lumină galben-auto intermitentă, ce pot fi combinate şi cu lămpile laterale, care semnalizează intenţia conducătorului de a schimba direcţia de mers;"
Da, confuzia vine probabil pentru ca masinile din SUA au semnalizari rosii si daca circuri cu o masina din SUA in Romania cu semnalizari rosii probabil politistii nostri te vor opri sa o admire Am dat si eu prin oras zilele astea de o MASINA! inmatriculata in California. Dar noi suntem in Romania deci... Oricum legal nu ai voie cu semnalizari rosii dar acum sa fim seriosi daca esti calm si nu te opreste politia pentru vre-o traznaie, cat de ghinionist sa fi sa te opreasca vreun Garcea si sa te penalizeze pentru semnalizari rosii ?
Pe fata la semnalizari LEGAL poti cu alb sau galben, iar pe spate cu galben sau rosu.
asta in cazul in care nu s-a schimbat legea de cand am luat eu permisul (si eu nu stiu)
Pe fata la semnalizari LEGAL poti cu alb sau galben, iar pe spate cu galben sau rosu.
asta in cazul in care nu s-a schimbat legea de cand am luat eu permisul (si eu nu stiu)
Documenteaza-te bre, ca-i rusinos sa fii la un click distanta de raspuns, insa sa ai impresia ca le stii pe toate.
Halogenul este 100% legal?Vreau sa-mi pun pe masina sau orice bec care bate mai bine pe timp de ploaie,ceata,tornada etc.
Cele care le am acum cand te uiti in far ai impresia ca sunt albastre,dar noaptea pe sosea sunt albe si nu se vede mai bine decat cele originale,e mult mai rau pe ploaie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment