becuri pentru dacia logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iancu, aceea este durata pe lumina de întâlnire (f. scurtă). Dacă mergi 75%+ în oraș, atunci filamentul mic este cel uzat mai mult.

Comment

• Maxim 10% din totalul km. parcursi, sunt facuti in oras.
      Cand am vorbit despre orele de functionare, acest lucru l-am avut in vedere.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• stie cineva ceva de astea ? din cate imi dau seama sunt legale pentru lighean

Cumpara Bec Led H4 Epistar 12V CU LUPA de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

Comment

• Unde scrie ca sunt legale?

Comment

• Pentru schimbare bec far, faza scurta H7 la modelul logan 2017, trebuie demontat farul?
            Un tutorial ar fi bun..

Comment

• Nu trebuie. Dai jos “capacul” de cauciuc/plastic, scoti mufa de alimentare si declipsezi becul tragand inspre exterior. E doar clipsat in suport.

Atentie cand il scoti la pozitia becului, sa-l pui pe cel nou la fel.
              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Mulumesc pentru informaii, deci daca am inteles bine, becul doar trebuie tras afara, fara rasucirii, fara cleme de prindere sau alte mecanisme?

Comment

• Ai inteles bine. Doar il tragi afara. Atentie cand il scoti la pozitia lui.

Nu-mi mai amintesc exact cum trebuie poItionat dar o sa vezi cand il scoti.
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Da, ieri am schimbat becurile la faruri, am pus OSRAM H7 Night Breaker Laser +130%, se schimba destul de usor, aprox 5 min, multumesc inca o data pentru informatii.

Comment

• Asteptam si ceva impresii dupa cateva drumuri mai lungi facute cu aceste becuri.
                      MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

• Salut! As vrea sa stiu daca acestea sunt becurile compatibile cu logan 2 (2016). Gasesc un kit care sa contina cate un bec din tipurile de mai jos?
                        FATA
                        1- Bec faza scurta/lunga- H4 anti UV
                        2- Lumina zi/pozitie -W21/5W LL
                        3- Semnalizare PY21W
                        SPATE:
                        1- Pozitie/stop - P21/5W
                        2- Semnalizare - PY21W
                        3- Bec mers inapoi - P21W
                        A treia lampa stop – P21W
                        Bec numar – W5W
                        Semnalizare lateral- W5W

Comment

• La proiectoare ptr logan 2 ph2 adica X52. Ce becuri sunt? In manual spune H16LL, dar tot in manual spune ca la stopul central P21W si de fapt e un W16W.
                          Știu ca era scris de Torque pe undeva, dar nu gasesc.

sigpic

Comment

• Originally posted by C.Mike View Post
                            Da, ieri am schimbat becurile la faruri, am pus OSRAM H7 Night Breaker Laser +130%, se schimba destul de usor, aprox 5 min, multumesc inca o data pentru informatii.
                            Revin cu impresii.
                            Lumina mai alba, lumineaza bine in fata, si in lateral se vede foarte bine, semnele si marcajele se vad de-asemenea foarte bine. Merita investitia, sunt foarte multumit, recomand cu incredere.

Comment

• Eu am Night Breaker Laser pe soclu H4 , foarte multumit (montate in octombrie anul trecut) , am facut cu ele 10k. Cred ca sunt singurele becuri aftermarket care au rezistat atat de mult la mine si inca am lumina foarte buna pe ele.
                              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Mi-am pus si eu Osram Night Breaker Unlimited 110% iar rezultatul este multumitor. Am facut si un video mic comparativ cu becurile stock ale altui Logan:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google