Logan Vs Mers Pe Jos

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Mersul pe jos e bun...eu de cand am masina, am pus 15 kg, doar din lipsa miscarii. Acum am ocazia sa ma revansez fata de cantar, ptr ca am "liber" de la sofat pana pe 28.05.09.

    Deci, daca e sa votez la "Logan vs Mers pe jos..." merg pe "Mers pe jos..."
    e-mail: office@stickere.info

    Comment


    • #17
      Interesant topicul asta
      Propun mutarea lui la cafenea, sau...bacanie, mai bine
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

      Comment


      • #18
        Sustin 77SKy...vezi ca ai facut 666 posturi

        Comment


        • #19
          Piei Satana!!!
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

          Comment


          • #20
            Eu am am mers ceva pe jos cand am asteptat Prestige-ul.Am avut noroc cu Dacia lui socru' meu,cam 5 luni.Am simtit din plin lipsa Logan-ului.Dacia din '95 nu are servo,eu eram obisnuit cu Logan-ul.Cand o condunceam ma gandeam ca o sa apreciez altfel noul Prestige din multe pct de vedere.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

            Comment


            • #21
              Eu nu merg pe jos nici daca tre' sa-mi iau tigari (200 metri de locu unde stau- mai bag o ''tura'').
              As opta eventual pe ceva pe doua roti motorizat...

              Comment


              • #22
                Originally posted by LAE View Post
                bai nea, o luna e mult pentru unul ca mine ce de 9 ani mergeam zi de zi, un an a fost crima...si cu sedentarismul nai nimerito ca am facut ciclism de performanta in zilele mele bune cind imbracam o pereche noua de chiloti ai rupeam mai intai pe margine ca sa intre pe mine, iar dupa ce am terminat cu bicla mam apucat de sala unde am puso tare tare, in trei ani de la 78kg la 105kg si dela 36cm la brat (rece) la 46cm(rece) aaaaaaaa.....
                Vorbeam la modul general, dar daca ai luat-o personal, ma scuzi. Daca ai mers zilnic cu masina, timp de 9 ani, ai facut ceva constructiv ? Daca nu-i dadeai banii lui Patriciu pentru benzina, cred ca-ti ridicai o casa. Asta deja devine moft.

                Si am indoielile mele legate de "ciclism-ul" tau. Un fost sportiv "de performanta" nu renunta asa usor la asta, poate doar in urma unui accident. Apropo, am numarat 8 greseli gramaticale in citatul tau. (Sper ca am incheiat off-topicul)

                Loganul meu face 3 ani in septembrie, si am putin peste 15300 km pe el (in conditiile in care il folosesc 2 persoane). Si nu l-am folosit numai la nevoie, ca de, adolescent fiind, sosele cutreieram, si nu sunt mandru de asta. Pana la mine la scoala sunt 3 km, si ii fac zilnic, chiar si iarna, pe jos, exceptand zilele in care ploua.
                Last edited by SG 89ers; 8 March 2009, 21:59.
                :inlove:

                Comment


                • #23
                  Eu votez pentru masina. M-am obisnuit asa si nu-mi vine sa cred cum mergeam inainte si cu bicicleta, si pe jos, si cu microbuzul... Si cu toate astea, conditia fizica nu lipseste, miscare fac zilnic prin natura muncii. Mai ales mersul pe jos si scari.... foarte rar si strict necesar stau la birou.
                  Oricum, din banii dati pe masina, benzina si intretinerea ei timp de 3 ani aproape nu-mi luam nici macar o garsoniera prapadita. Asa ca... prefer comfortul.
                  GL-22-TOF

                  Comment


                  • #24
                    salutare putina miscare nu strica si stiti si voi vorba aceea mersul pe jos iti face piciorul frumos doar nu ne-am nascut in masina mai faceti si miscare
                    Powered by LSS
                    http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by al!n View Post
                      Scz de off dar ce ti se pare asa mult 10cm pe brat in 3 ani? au am avut 31 pe brat si in 1an am ajus la 41.
                      ha ha ha...poate sunca nene...41 aveam candva dar un singur cm in plus pare multttt...poze mam pacalit o data cu loganu si lam pus... in viata mea nu mai pun poze de nici un fel, daramite cu mine!! am vazut aseara pe net un site se numea COCALARII MANELISTI am ras de mam spart;partari de 19 ani cu ochelari de femei de aia cat capu' lor prost si gol numarau banii lu' tacsu , cred ca erau imputitii de pe HI 5 numai schilozi isi aratau coastele la curvele lor drogate, chiar asa frate!!! e chiar asa frate!!! cu jafu' meu de logan ma tot sacait o saracie de om ca nu e ca sunt inventii de ale mele mai rau ca merg pe jos ca nu am masina deloc si am pus botu' si lam pozat pe animal(adica senilatu' meu)

                      Originally posted by danielliviu View Post
                      Eu votez pentru masina. M-am obisnuit asa si nu-mi vine sa cred cum mergeam inainte si cu bicicleta, si pe jos, si cu microbuzul... Si cu toate astea, conditia fizica nu lipseste, miscare fac zilnic prin natura muncii. Mai ales mersul pe jos si scari.... foarte rar si strict necesar stau la birou.
                      Oricum, din banii dati pe masina, benzina si intretinerea ei timp de 3 ani aproape nu-mi luam nici macar o garsoniera prapadita. Asa ca... prefer comfortul.
                      si eu la fel votez pentru masina ca nam timp sa pierd prin statii de tramvai, vorba ta gasesti timp si pentru sport...multi de astia care sustin ideia de bicicleta vs masina le urez sa le ia politia permisul pe 3 luni sa nu mai caraie ca o cutie de viteze...
                      Last edited by LAE; 9 March 2009, 08:36. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • #26
                        V-as recomanda si eu un pic de miscare. Nu sa lasati masina acasa si sa mergeti pe jos, dar macar o iesire la o alergare usoara de seara, un tenis de picior, un fotbal cu prietenii.

                        Eu am fost ieri la un fotbal, nu mai jucasem cred ca de vreo 2-3 ani si dupa vreo 10 minute de stat in poarta, vreo 2 iesiri la minge si inca un pic miscare pe-acolo....mi s-a taiat . Am inceput sa gafai si cand urc 3 etaje....asa ca parerea mea e ca nu strica o mica iesire, e si relaxanta si sanatoasa.

                        Faceti sport.

                        P.s. sunt de la 8 la serviciu si nici nu m-am ridicat de pe scaun, am o febraaaaaaa....pfff
                        9! 9! 9!
                        sigpic

                        Comment


                        • #27
                          frate faza e ca nu mai tine sa pierzi timpul si masina a devenit intre timp o necesitate la fel ca telefonul mobil!!! o fii mai bine sa mergi la munte cu trenul si sa cari bagaje cu spatele si cand ajungi acolo esti al nimanui la cheramul microbuzelor sau cu masina comod ca doar ai iesit se te relaxezi bagaje nu mai cari si te simnti si tu in secolul 21 ce naiba!! 10 voturi dau pentru masina ca am suferit un an de mers pe jos si e rau...

                          domnilor topicul asta nu duce nicaieri asa ca o sa rog frumos un moderator sa-l inchida, multumesc de intelegere!!!
                          Last edited by LAE; 9 March 2009, 15:34. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google