Originally posted by doio77
Loganul berlina nu poate fi comparat de nici un fel cu cee'd, cred ca asta e clar pentru toata lumea
nu stiu daca-i cazul lui doio77;am inteles ca e suparat pe logan ca a avut numai probleme cu ea si zicea ca urmatoarea masina o sa fie cee'd...e de inteles omul, vrea sa-si laude viitoarea masina.io-s curios daca hibele noului accent le are si cee'd-ul si atunci mai vedem daca se bucura ca a lasat loganu'. garantia de kia e mai "subtire" decat aia de dacia, chiar daca ei zic ca tine 7 ani...
patronul era sa faca atac de panica, eu de spaima, cainele de furie si nevasta de gelozie... 600 iepuroi prima revizie la 15000km!!!. Acum am inteles ca au mai scazut (am un coleg cu Accent 1.5 CRDI, de-asta nou, si l-a costat prima revizie 300 euro din care 30 l-au costat completarea cu lichid a rezervorului de spalator parbriz). We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment