Fiecare percepe diferit senzatia...
De ce sunteti rautaciosi? )
)

De ce sunteti rautaciosi?
 )
)

) intr a a4 a la 50 e atat de subturata incat nu te baga nicaieri..deja incepe sa devina enervanta genul de afirmatii in care 1.4 fata de 1.6 e 1.4 vs. murcielago..am mers cu amandoua, nu te baga niciuna in scaun in nici un moment, nici macar 16v...8v sunt motoare vechi da fiabile si 16v e mai sprinten da fata de altele e slab rau...singura zdruncinatura pe care o simti cand accelerezi benzinarele e cand se lasa pe spate cand accelerezi, de la suspensie
) intr a a4 a la 50 e atat de subturata incat nu te baga nicaieri..deja incepe sa devina enervanta genul de afirmatii in care 1.4 fata de 1.6 e 1.4 vs. murcielago..am mers cu amandoua, nu te baga niciuna in scaun in nici un moment, nici macar 16v...8v sunt motoare vechi da fiabile si 16v e mai sprinten da fata de altele e slab rau...singura zdruncinatura pe care o simti cand accelerezi benzinarele e cand se lasa pe spate cand accelerezi, de la suspensie  ) nu le ajuta nici cutia, nici motoru ..
) nu le ajuta nici cutia, nici motoru ..

. Colegu' cu impinsu' in scaun ar trebui plimbat cu un diesel 2.0+ sa vada acolo senzatie
. Colegu' cu impinsu' in scaun ar trebui plimbat cu un diesel 2.0+ sa vada acolo senzatie  . Dar nici ala, cu tot cuplul lui imens din ture joase nu te impinge in scaun la 50 km/h in treapta 4-a, e mult prea subturat.
. Dar nici ala, cu tot cuplul lui imens din ture joase nu te impinge in scaun la 50 km/h in treapta 4-a, e mult prea subturat.

!!
!! Nu la impins dinala...... m-am referit,ci ca se simte cuplul ,simti greutate in spate pe scaun.Defapt la 1.4 (de care aveti voi sau alte firme de 75 cai) nu se simte.......
 Nu la impins dinala...... m-am referit,ci ca se simte cuplul ,simti greutate in spate pe scaun.Defapt la 1.4 (de care aveti voi sau alte firme de 75 cai) nu se simte....... esti tare nene. auzi ca te baga in scaun
 esti tare nene. auzi ca te baga in scaun  ) ligheanu?
) ligheanu?  )
) La sub 40.000 km ,masina nu tragea asa.Am scris mai sus,ca nu la impinsul ala la care va ganditi ,m-am referit ci la senzatia pe care ti-o ofera cuplul
 La sub 40.000 km ,masina nu tragea asa.Am scris mai sus,ca nu la impinsul ala la care va ganditi ,m-am referit ci la senzatia pe care ti-o ofera cuplul 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment