Bagă matheo o frână de motor de vede asfaltu' una-două ). Pe accelerare cred că vede cerul cand dă a doua
). Pe accelerare cred că vede cerul cand dă a doua ).
).

). Pe accelerare cred că vede cerul cand dă a doua
).

). Pe accelerare cred că vede cerul cand dă a doua
).

. Dupa chestia asta n-a mai zis nimic, mai ales ca aflase ca a mea e full option + GPL
. Dupa chestia asta n-a mai zis nimic, mai ales ca aflase ca a mea e full option + GPL ).
).

. Opelul si-a luat-o foarte rau, cred ca trage foaarte prost noul Astra 1.4
. Opelul si-a luat-o foarte rau, cred ca trage foaarte prost noul Astra 1.4 .
.

), acum e partea a doua.
), acum e partea a doua.

.
. ), acum e partea a doua.
), acum e partea a doua. .
. ).
).  , si el, adu-l incoa', pariem pe-un sprit. Apoi tzrr la Distrigaz, eu eram pe duca cu carburantul insa mi-a bagat ala cu Cielo numai sa ma dau... deci am iesit si cu bani, si cu distractie, si cu satisfactie
, si el, adu-l incoa', pariem pe-un sprit. Apoi tzrr la Distrigaz, eu eram pe duca cu carburantul insa mi-a bagat ala cu Cielo numai sa ma dau... deci am iesit si cu bani, si cu distractie, si cu satisfactie , in fond sunt un fel de taxi, tre' sa fac si bani
, in fond sunt un fel de taxi, tre' sa fac si bani . La sfarsit s-a dat mana, au baut tipii vin cu Cola inclusiv prietenu' ca se cunostea cu ei, a fost frumos, n-au fost tarani deloc.
. La sfarsit s-a dat mana, au baut tipii vin cu Cola inclusiv prietenu' ca se cunostea cu ei, a fost frumos, n-au fost tarani deloc.

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment