If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum se fofileaza cate unii .Oricum Amza se inscrie la linii atunci cand o sa fie grupa speciala "benzinare care au cuplu din 1500rpm" pana atunci n-are rost ca n-are adversar.
eu am lansat o provocare si vad ca se trece peste ea. Daca tot erai increzator ca il bati pe dny, din ce cauza nu ai incerca si cu un amarat de 1.4 stoc?
Poate se supara, dar glumim se stie.
Eu n-am decat respect pt munca si banii bagati in toate tiganelile (pt toti), chiar daca rezultatul nu e intotdeauna cel urmarit.
Oricum, trebe vazut o lniuta intre 1.4 modificat cu interne 1.6 vs 1.4 cu soft...defapt si stock sa fie...
eu am axa de 1,4, deci ma dau acolo. dar nu mai ajung ca-s pcupat in week-endu acela
Si cei care avem axa sport tre sa ne dam la grupa facuta special pentru axa sport? ))))
Glumesc, sper sa nu te superi.
Imi pare rau ca nu poti veni, se elucida misteru la liniute.
Ma distram ce acceleratie tare,sa ajungi si cu a 5.a la 6000 rpm Te apuca rasul,te iai pe autostrada cu nush ce masina scumpa si te ti in spatele ei si nu mai ia avans cea din fata
Ma distram ce acceleratie tare,sa ajungi si cu a 5.a la 6000 rpm Te apuca rasul,te iai pe autostrada cu nush ce masina scumpa si te ti in spatele ei si nu mai ia avans cea din fata
Razi tu dar rasul e pe tine,orice masina cu motor mic are cutia scurta indiferent de marca nu doar loganul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment