ma v`ati dat cu MCD-ul la craiova ?
am plecat de la curse si nu mai stiu ce ati facut.
am plecat de la curse si nu mai stiu ce ati facut.
(. In seara asta m-am dat cu un prieten care are un Cielo varza 1.5 de 75 cp. Deci pana acum Cielo ala era crezut cea mai slaba masina din cercul nostru de prieteni si am zis in seara asta ca tot imi cunosc masina foarte bine si stiu sa ii dau (plec la aprox. 2800 rpm. si schimb la 5500), mai aveam incredere ca aveam si benzina de 99+ am zis sa ne dam. Care e problema: in Cielo erau 2 oameni, benzina de 95, suspensie barca barca (mai rau ca la 1310), jenti pe 14" iar eu singur, 60 kg, benzina de 99+, jante pe 15" in rest suspensie si alte alea in regula. Ce pot sa spun, inca de la plecare m-a facuse, schimb la 5500, apoi dau a 2-a si se departa usor usor, apoi a urmat si a 3-a, am ajuns la 110 si nu i-am mai dat, ma facuse cu o masina si jumatate, ce pretentii sa mai am sa ma dau cu 1.5 dci de 65 cp care facea cielo asta de 75 cp (cate un om in masina) cu o masina in fata. Sunt foarte dezamagit de 1.4-ul meu, va mai zic ceva, toata viata ei pana sa pun eu mana pe ea nu a vazut mai mult de 3000 rpm. Asa ca ce mai pot spune?
( Sfaturi? Cred ca de maine o sa merg numai in forja, dar o simt ca nu vrea sa traga pur si simplu, si eu care aveam planuri sa o imbunatatesc (remapare...etc), nu cred ca se mai merita
. Sunt total dezamagit, sfatuiti-ma cum sa o fac sa traga mai bine!!!

Am sa incerc sa merg pe autostrada numai in cox cat mai curand, poate am catalizatorul infundat, eu stiu, trage mai prost decat ar trebui sa traga in mod normal, mi-a dat cielo ala o masina jumate, eu cu pedala la fund si nu-mi venea sa cred cum isi lua distanta
. Oricum am grija sub 4000 sa nu o las. Mai astept pareri!!! Sa ii dau oare cox pe benzina aditivata? Care o fi cea mai buna?
Am de 99+ dar tot nu vrea, poate daca o tin in cox pe benzina s-o mai dezmetici
.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment