Originally posted by Octavian

View Post

liniute curse raliuri etc LOGAN

Collapse

X
- 

clio rs vs symbol rs - ne am dat pana am spart cutia ...  inca nu stim care e mai tare !

sigpic ...  inca nu stim care e mai tare !

sigpic
 Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
 http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
 Comment
- 

Solenza are un k7m de megane, neumblat in el, deci 90 de cai la care se adauga serpi, traseu pe 50 cu rezonator, intermediara si finala, admisia trasa in spatele farului si o resoftare cu limitarea mutata la 6800. Niste injectoare de Clio mai are si pompa de benzina de bmw 316. Cutia originala cu siguranta anulata si anvelope 175/60r14. Masina este full: clima (da, clima, nu ac), servo, complet insonorizata, deci bate cam la 1000 de kg. Masina este a unui prieten bun, pregatita de mine. Cert e ca nici masina lui viteza nu a fost 100% in parametrii, intrerupea la sarcini partiale, de acolo si distanta de 2 masini. Poate vedem o revansa in viitor.Originally posted by Octavian View PostMmm...pai si ce daca e 1.6...io zic ca acolo e mai mult decat un 1.6 u serpisori si alta mapa...
 Comment
- 

In primul rand am scris 110, aia e capat de 3, nu 90.
 In al doilea rand, 1.4 pierde, cutia de viteze mai scurta la 1.2 e mai avantajoasa. M-am dat cu 1.4, cam pe acolo pana pe capat de 2, din a 3-a incep sa ma distantez fata de el.
 Prea te dai in barci ca dai ca faci ca dregi, nu zic ca n-o fi asa, dar de obicei aia cu gura mare sunt aia mici in fapte  
 Comment

Comment