s-a facut !
P.S. si eu sunt curios de rezultatul final
P.S. si eu sunt curios de rezultatul final

) asta e impresia pe care mi-a lasat-o 0.9-le..ca dureaza ceva pana are toti caii si tot NM. pe cand ii prindea masina "putere" deja eu eram trecut de 4500 de ture si incepea sa ma bage in scaun mai tare masina si luam avans
)
) si sincer eu simt cand mai am un pasager in dreapta, acuma nu stiu la 0.9 daca se simt alea 50 de kg in plus
singur, pe 1-2 bateam 318, pe 3 venea tare si de-abia depasea un bot de masina, in functie de cat de bine plecam eu sau el, sau daca rata vreunul o treapta. din mers, repriza 80-130 plecam mai bine, dupa 120 (cand dadeam 4) recupera grav 318, la 140 avea deja avans. caii in plus, pana la urma, isi spun cuvantul. dupa carte, 318is face 0-100 in fix 10.2 sec, cat ligheanul
si 1km cu start de pe loc, tot in 31 de secunde face. are cai multi, dar si kile multe.
deci nu cred ca era diferenta foarte mare , bmw-ul era facelift si din ce am gasit eu pe internet face suta mai repejor decat 16v cam in 9.3...in fine , eu m-am declarat multumit de rezultat , ma asteptam sa nu ma tin asa de bine cu el
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment