eu vs astra h gtc 1.6 16v 1-0
si vs astra g 1.6 8v 84cp 2-0...sincer s-a tinut foarte foarte bine , soferul foarte bun . eu mai aveam o persoana in dreapta , avea cauciucuri de iarna iar el era singur in masina . pe a1a pleca putin mai bine , pe a2a il ajungeam si pe 3 il depaseam lejer...cand ii dadeam a4a era mult in urma.
si vs astra g 1.6 8v 84cp 2-0...sincer s-a tinut foarte foarte bine , soferul foarte bun . eu mai aveam o persoana in dreapta , avea cauciucuri de iarna iar el era singur in masina . pe a1a pleca putin mai bine , pe a2a il ajungeam si pe 3 il depaseam lejer...cand ii dadeam a4a era mult in urma.

) dar nu a fost tocmai asa cum ar fi trebuit , am plecat si foarte prost de pe loc ...incep sa imi pierd indemanarea . ce-i drept nu a fost diferenta mare intre noi , mai putin de jumatate de masina la 120 la ora .

am trecut de 2 ani de zile de la lukoil 95 la petrom 95 (de cand am luat sandero stepway) in rest nu prea ii fac nimic..consumabile de origine in principiu si parca masina are ulei aral. masina mergea sub 4500 de ture cand era la tata in majoritatea timpului, de cand o am eu..vede inclusiv 6k in oras. cipuri si minuni nu i-am facut inca ca n-am bani. dar ma tenteaza o remapare doar ca sa nu mai simt asa tare aeru conditionat cand merg la drum lung cu inca 2-3 persoane + bagaj. in rest e stock, jante aliaj originale, cauciucuri 185/65/15 si e goala cam tot timpul..roata de rezerva, trusa de prim ajutor si triunghiuri. daca te uiti la posturile de aici o sa vezi ca mai am victime de genul 1.9 tdi de 101 sau 1.7 cdti de 101 sau ceva de genul (de la opel cdti si de la ford) + tce mcv si probabil 1.5 dci e6 stepway pe care il am, doar ca pe ala n-am cum sa-l testez ca nu prea am ocazia sa am ambele masini si nu cred ca ar fi de acord tata sa fac "teste" de astea 

Comment