e amenintare pe coborare, pentru aia care urca, daca ramane lighenu' fara frane
) am pus cateva intrebari despre cauciucuri si despre sistemul de franare si m-am lamurit ca nu e cazul sa fac downhilluri cu loganul ca s-ar putea sa zbor ca am suspensie stock. da nici cu suspensie "sport" ca s-ar putea sa topai rau de tot in curbe si sa ma invart putin si sa zbor de pe drum sau doamne fereste sa intru in cineva. la fel si cu mersul cu viteza in curbe (pe drumuri drepte ca in urcare abia trage masina). aia e singura zona in care efectiv ma dau cum vreau eu sa ma dau. am incercat derapaje cu frana de mana pe carosabil umed la 40 la ora, l-am putut controla..apoi am incercat la 60 si am crezut ca intru in bordura si m-am speriat bine de tot. si mi-a ajuns. si surprinzator dupa ce am facut manevrele astea am avut de facut o manevra de urgenta, aveam o caruta pe drum european nesemnalizata, m-a orbit careva de pe contrasens, venea coloana si ori franam si intram in caruta ori imi asumam un risc si evitam caruta pe contrasens. aveam 80 la ora. am tras de volan, am stat o secunda 2 pe contrasens si m-am pus inapoi pe banda mea. a inceput sa faca masina putin balans pe care l-am corectat din volan. daca nu stiam ca s-ar putea sa se intample asta (atunci cand am facut derapaje pe drum umed) nu stiu, ori eram in sant ori faceam alte cele. oricum am tras o sperietura abia dupa ce am realizat ce am facut si de acum inainte sunt atent pe drumul ala si pe orice alt drum, ca s-ar putea sa am carute tractoare sau mai stiu eu ce alte "utilaje" pe drum. putea sa iasa urat? putea. mi-am invatat lectiile? le-am invatat. ascult si de parinti si de cei care sunt pe forum, la capitolul "cum sa conduci" dar putin cate putin le mai experimentez si pe pielea mea. eu am sa ma retrag din conversatie si am sa raman la ale mele.

))
). macar de lua 318 118cp unde desi e tot de 1.9 ai cuplul mai mare si se simte binisor (180nm). 318 voiam si eu cand cautam (il am de mai multi ani oricum) dar l-am gasit pe asta cu pachet m, scaune sport ...
). Sunt motoare mari cu cp putini, iti dai seama ca au cuplul de jos
. Totusi 318i are cuplul maxim mai sus decat 316i, insa banuiesc, ca tot aceeasi nm ii are la turatia unde 316i are cuplul maxim, doar ca nu se specifica decat cuplul maxim la turatia X.
.

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment