nu frate il faci cu 1.4 din toate pozitiile
))
))
Ai dreptate! Oricum 1.4 MP3 "rele" poti gasii prin oras !La fiecare pas sau semafor gasesti unul ce o tureaza ca dementu si deschide geamul si zice:"Hai!Dam o liniuta?"Dar pe astia de obicei nu prea ii bag in seama...iar la drum nu am vazut un Logan 1.4 sa se ia dupa mine pana mai saptamana trecuta cand am prins unu "rau" ,rosu cu finala si filtru probabil ,si sa luat dupa mine...Cand vedea ca e lasat in urma pe linie dreapta se potolea putin iar apoi cand veneau curbele si drumul era in coborare la "vale" incepea cu flasuri si chestii ca sa ma dau eu la o parte din calea "uraganului"...dar degeaba! Aveam 130 si mentineam acceleratia constanta si a intrat el in depasire si nu ma putut depasii in conditii de siguranta ,deoarece ,cum ziceai si tu statea paralel cu mine 3 ore ...cu 1.6 8 valve e alta mancare de peste (daca il mai prinzi chel si gol) si dai si de un "racer" adevarat iti pune probleme!in fond:"There is no substitute to displcement"(la motoare aspirate)

)) ).

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment