Poate stii tu ceva si eu nu?!
Dacia Logan Vs Fiat Grande Punto
Collapse
X
-
-
Originally posted by PCH View Posthttp://www.auto.ro/ford-focus/1911276.html
De asta ce spui?! Este masina unui prieten si o vinde pentru ca sta degeaba, are tot un Focus de la serviciu. Nu are absolut nicio hiba. E si diesel si in bugetul tau.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostStiu ca daca voiai masina, deja o aveai. De o luna juma' de cand ai deschis topicul, o cumparam de 5 ori.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
are incredere in dealeri pentru ca are pe cine trage la raspundere.
acum vi se pare aiurea ca vrea masina de la dealeri, dar pe topicul de sh faceti praf toate celelalte surse.pe net sunt toate manarite de samsari, iar in vitan si mai si.
de unde ai vrea sa-si ia masina ?! mai ales daca citeste pe acolo (topic sh) devine clar paranoic si nu mai are incredere in nimeni.
eu zic sa-ti iei logan diesel. eu n-am cunoscut (personal, nu pe forum, ca aici...) pe cineva cu dci care sa se planga. poate de cele din 2005.
aia din 2010 merita clar banii daca ii faci si un test la dacoserv, de exemplu. d
pe aici numai benzinarii te sfatuiesc sa nu-ti iei diesel.poti sa verifici.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Posteu n-am cunoscut (personal, nu pe forum, ca aici...) pe cineva cu dci care sa se planga. poate de cele din 2005.
aia din 2010 merita clar banii daca ii faci si un test la dacoserv, de exemplu. d
pe aici numai benzinarii te sfatuiesc sa nu-ti iei diesel.poti sa verifici.
La prima sclipire a memoriei imi vine in FUG, skandal si un vecin cu clio 2008. Sa spui ca gama de motoare renault pe motorina este de recomandat e ca si cum ai recomanda unui vegetarian ceafa de porc asezonata cu o friptura de cartofi prajiti.
Sunt de aceeasi parere cu mrk, cand am vrut masina, in 2-3 zile am avut-o in fata blocului, atat loganul cat si actuala!
Mai ales Loganul, luat la 19-20 de ani, NU AM DORMIT in noaptea de dinainte de achizitie si apoi ma trezeam sa ma uit pe geam la masina
Comment
-
Ce vremuri. Eu cand mi-am luat Solenza in 2004, am iesit si la 1 noaptea sa vad daca e in regula. Aveam 23 ani...).
Cand am luat Loganul in 2011 eram cheaun cand am fost la reprezentanta. Cu o zi inainte m-a sunat dealerul si mi-a zis ca masina e in reprezentanta si pot veni sa o iau. I-am zis ca vin a doua zi fiind plecat din localitate. Seara pe la 10 am oprit in fata reprezentantei, si am vazut-o in vitrina.
Cand vrei ceva nu ai somn. Sa nu mai vorbesc cand vrei o femeie.....
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostNDL, cati km ai cu dieselul tau de recomanzi cu atata lejeritate un 1.5 dci. ?
dci.si dupa cum stii, preponderent fac interventiile la dacoserv militari, unde mi-a zis si mecanicul (nea Viorel) si inginerii (inclusiv Manzatu, care e sefu) ca circula multe legende
si ca vin multe masini (clienti fideli) care au 200-300 de mii fara vreo interventie la injectoare. ce-i drept, eu n-am decat vreo 67 000, dar motorul toarce perfect si nici urma de fum.
Comment
-
Spunea cineva ca a rezolvat cu 1000 de lei injectoarele si pompa.
Baietii astia care au anunt pe forum se lauda ca-s cei mai ieftini la reparati profesionale.
Si cu 1000 de lei rezolvi doar 2 injectoare.
Exemplu: Pentru reparația a 4 injectoare de Dacia Logan sau Renault, clientul va trebui să plătească 4 x 485 RON = 1.940 RON + filtru de motorină 150 RON, în total 2.090 RON. Endor Diesel practică cele mai mici prețuri din țară pentru reparații profesionale autorizate Delphi.Pompa înaltă presiune Logan & Renault:
500 RON sau 1,400 RON în cazul în care pompa produce șpan
Comment
-
Ca sunt care tin si peste 300k km e adevarat , dar sunt multe care se defecteaza mult mai devreme. Tocmai faptul ca e o loterie , dar proprietarul se baga in rate pe ani buni nu e bine. Risti sa platesti rate la masina , dar sa mergi cu ocazia...
Din punctul meu de vedere ar fi mai buna o coaja de maxim 1000 de euro la care n-ai rate si pe care ai aceeasi baza...o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment