Ma nici nu am zis ca Aveo e mai rezistent ca Loganul , e clar ca Aveo are o problema de siguranta ( unul dintre motivele pentru care vreau sa o schimb , celalalt fiind ca vreau un motor mai mare 1.8 2.0 )
crististreulea" am vazut Aveo cu roti pe 16" chiar si 17" .... Iar accidentul ala iti dai seama ca in 70% nu aveai sanse.. Aveo a fost lovit din lateral (uita'te la botul taxiului sa'ti dai seama ce viteze au avut ). Ce omor ii da ala la Kalos
). ( si nu mai fi ironic... gen Aveo vs bicicleta ).
crististreulea" am vazut Aveo cu roti pe 16" chiar si 17" .... Iar accidentul ala iti dai seama ca in 70% nu aveai sanse.. Aveo a fost lovit din lateral (uita'te la botul taxiului sa'ti dai seama ce viteze au avut ). Ce omor ii da ala la Kalos
). ( si nu mai fi ironic... gen Aveo vs bicicleta ).

, sau cand vad un logan finut modificat ma uit lung dupa el. O fi masina mea din "topor" cum spuneti voi dar mie unu imi place foarte mult (spatele este cam "botos") din fata si lateral imi place cum arata ... cand o spal si o parchez la mine sub geam creste inima in mine cand o vad cum luceste si cat de bine arata (cu gentile ei modeste de aliaj , cu barile si oglingile vopsite la culoarea ei). De ce mi as cumpara un aveo Razzvan??? cand nimic din masinuta aia nu ma atrage + motorizarea mai slabuta decat a mea + minusurile la securitate + costul de achizitie mai mare (cu cateva sute de euro ce e drept dar este mai mare) + costuri de intretinere mai scumpe. Si crede ma ca nu prea poti compara aveo nici macar cu un 1.4 sau 1.6 (sunt mai ieftine decat a ta mai ales 1.4 la aspectul asta ma refer), realizezi ca este vorba de 2000 de euro diferenta intre a ta si 1.4 full ... deci oare merita acei 2000 de euro pentru o motorizare mai buna (75cp comparativ cu ai tai 94cp) dar cu minusuri mari la partea de securitate? Parinti mei urmeaza sa isi ia masina si dupa experienta mea cu logan le voi recomanda logan 1.4 mpi(este mai mult decat perfect pentru ei .... tata sofer linistit, in mare drumuri in afara pe la bunici , consum in limitele normalului daca nu tragi de ea) si de cei 2000 de euro diferenta se plimba cu masina 2 ani. Acum daca imi poti spune ... de ce as da cu 2000 de euro pe o masina cu o motorizare o idee mai buna dar prea putine stele la testele de siguranta? Parerea mea ca indiferent cu orice variata de motorizare de pe logan ai compara aveo nu prea ai cum sa iesi in +

... aoleu ...
Comment