Ai pus mana pe o comoara....e o platforma ideala pentru CNR,VTM,orice......singura problema mai mare care ar fi e motorul care se schimba cu un 2.3 T(cred ca stii la ce ma refer)

Mareom - Audi Coupe B4 Pentru Rally

Collapse

X
- 

jiji, daca ti-ai folosi telefonul mobil pt ceea ce a fost el conceput, ne vedeam si aseara 
 da un "tzarrr" cand ai chef de o atarnatura ordinara in stil clasic intr-un local select eu ies la 5 de la munca, din partea mea putem sa pregatim teoretic raliul de maine si nu numai...

Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie. eu ies la 5 de la munca, din partea mea putem sa pregatim teoretic raliul de maine si nu numai...

Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
 Comment
- 

jiji a scos timp bunicel, 1:51, in conditiile in care un logan a scos 1:53 si o dacia sport a scos 1:54, iar un wrx sti a scos 2:01 
 pt o masina la care subvirarea se simte ca la ea acasa, in dormitor, merge bine "mortaciunea". problema e ca-i prea joasa pt jiji, sta cu capu' intr-o parte dupa ce-si pune casca...da-i taie giani acoperisu' cu flex'u si-i facem turela lu' 'nea jiji Last edited by Seba; 6 April 2009, 10:55.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie. Last edited by Seba; 6 April 2009, 10:55.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
 Comment
- 

or sa vina si pozele si filmuletele de la raliu...numai sa editeze streulea 
 atmosfera, da, e faina...berbecarie ori de cate ori avem ocazia. apropo de masina lu' jiji, ieri seara a venit cu ea la stadion dupa o sesiune de macadam la dragsina unde i-a desprins un pic spoilerul fata no big deal, se prinde inapoi in cleme.

Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie. no big deal, se prinde inapoi in cleme.

Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
 Comment
- 

Oooo da, Dragsina, berbecarie de berbecarie, jiji a fost campion, cand l-a apucat blackoutul l-am pierdut din campul vizual. . Oricum se pare ca s-a gasit macadamul atat de ravnit.

No, apoi blana . Oricum se pare ca s-a gasit macadamul atat de ravnit.

No, apoi blana
 Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
 ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
 Comment
- 

mai macadam decat ala din cheile nerei unde-am infundat esapamentul la logan cu noroi, nu cred ca se gaseste jiji, cand bagam audi-u' in noroi la malosu' ? jiji, cand bagam audi-u' in noroi la malosu' ? 

le: sa sara si ala din a 3-a si sa-i spunem cu draga inima "stai in viteza f***-ti m***ii ma-tii de coaja" . ce vremuri, man, ce vremuri...blana grava de-aia de te unge pe suflet . ce vremuri, man, ce vremuri...blana grava de-aia de te unge pe suflet Last edited by Seba; 6 April 2009, 15:30.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie. Last edited by Seba; 6 April 2009, 15:30.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
 Comment
- 

...smochinosi de juma de ora rid ca jiji (alalalt, de-i acuma dupa tijele de fier) de juma de ora rid ca jiji (alalalt, de-i acuma dupa tijele de fier)
 Comment

Frumoasă atmosferă la voi, acolo...
 Frumoasă atmosferă la voi, acolo...

Comment