My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Poate imi trimiti si mie pm-ul ala ca si eu am un miros putin ciudat dupa ce las masina o perioada de 2 3 zile nemiscata, parca asa a aer inchis . Merci!
-
Nu le-am schimbat, aveam 3500 km. Acum am 6860. Am simtit un miros ciudat in habitaclu si am zis sa il schimb. Daca tot am luat filtrul polen, l-am luat si pe cel de aer.
Asa s-a nimerit
Leave a comment:
-
Astazi, 23 mai, cu ajutorul lui aris86 am montat filtrul de aer si filtrul de polen, dupa 1 an si 8 luni.
Filtru polen - 80 lei - Valeo
Filtru aer - 40 lei - original Dacia-Renault
Leave a comment:
-
Nu e normal sa se aseze praful asa repede. Si pe masina mea, luni era deja praf, dar asta nu inseamna ca masina nu e tratata. Din contra, praful va fi indepartat mult mai repede si mai usor la o simpla spalare cu apa si solutie de prespalare.
Ca sa prinda ceara bine pe masina, indiferent daca e solida sau lichida, trebuie ca masina sa fie decontaminata inainte.
De fapt da, ai dreptate. Eco e util la accelarare, unde sunt situatii in care nu ai nevoie sa urce repede in turatii.Originally posted by dr_p View Postla mers constant ECO nu face (aproape) nimic.
Leave a comment:
-
salut
e normal ca dupa ce se aplica ceara, pe masina sa se puna praful mult mai repede?
am luat o ceara lichida de la arexon, pe care am dat-o de cateva ori imediat dupa spalarea masinii, ultima data ieri, si mi se pare ca masina are magnet la praf; in cateva ore era deja plina de praf, ceea ce cu "ceara" celor de la spalatorie nu se intampla....
Leave a comment:
-
Pe DN1 se poate folosi, unde sunt limitari la 70 si merg pe pilot automat. La fel, si pe autostrada se poate folosi. In oras, la fel, unde accelerezi si franezi ca vine urmatorul semafor. Da, intr-adevar, e si mai puturoasa, dar se poate circula cu ea
Leave a comment:
-
Am montat si eu butonul minune, dar mare lucru nu am observat sa faca, cu exceptia tranformarii agregatului in ceva hiper-puturos. Nici la consum nu am sesizat vreo chestie... In extrauban imi pare chiar neindicat de folosit functia.
Leave a comment:
-
Am testat butonul ECO in weekend, masina accelereaza mai greu, tind sa cred ca si la consum s-a realizat o diminuare. Pe acelasi drum, consumam in jur de 1,2-1,3 litri, acum am consumat 1,1 litri. Traficul a fost acelasi, e o zona unde se sta in coloana cam mereu.
Si cateva poze dupa tratarea cu ceara. Urmeaza mana a doua de sealant. Evident, ca de fiecare data dupa ce am aplicat protectia, seara a plouat.
Leave a comment:
-
Astazi am montat butonul ECO, cu mici retusuri ale canturilor mufei pe care o are masina. Se aprinde indicatorul in bord, mai ramane sa testez si in trafic.
Leave a comment:
-
Daca vom citi fisa tehnica - echipamente si optiuni Stepway, vom constata ca roata de rezerva este de 15
Leave a comment:
-
Colegul puimik a auzit. Acum, ca s-a intamplat sau nu, trebuie ca cineva care are Stepway sa confirme.
Colegul Midnighte a confirmat. Cine a primit roata pe 15", nu stie ce dimensiuni are rotile Stepway-ului sau si a fost tepuit.
Leave a comment:

Leave a comment: