My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Revin cu pozele promise:
Ultimele 3 poze - masina a fost data cu ceara(plafon, aripile fata, bara fata si capota - restul, cand va fi vremea frumoasa)
Before and after rain
Attached Files- 20150326_131419.jpg (64.6 KB, 202 views)
- 20150326_131439.jpg (48.6 KB, 200 views)
- 20150326_131521.jpg (95.6 KB, 207 views)
- 20150326_131816.jpg (77.1 KB, 206 views)
- 20150326_132011.jpg (43.2 KB, 198 views)
- 20150326_132049.jpg (96.3 KB, 109 views)
- 20150326_132924.jpg (40.1 KB, 102 views)
- 20150326_144354.jpg (45.0 KB, 92 views)
- 20150326_144402.jpg (121.6 KB, 92 views)
- 20150327_114829.jpg (107.2 KB, 98 views)
Leave a comment:
-
Grila care acopera radiatorul si grila care contine emblema nu au fost inlocuite, nefiind afectate de accident.
Nu stiu daca cele 2 elemente alcatuiesc masca fata. Daca nu, imi poti spune care e masca fata?
Leave a comment:
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostSunt multumit de lucrare, cum am si zis. Evident ca stiu la ce te referi
Sper sa nu fie probleme. Defectele majore le-am observat la timp, azi am spalat masina si am pus blitul de la telefon la treaba pt a vedea "in detaliu" lucrarea. Am gasit doar unul mic, infim din punctul meu de vedere pe bara fata. In rest, e ok!
Sunt de acord cu tine, dar nu in totalitate. S-au inlocuit elemente minore, dar si unele mai importante(amortizor, recipient colectare vapori de benzina). Cand ajung in Bucuresti, o sa postez lista completa cu ce piese au fost inlocuite, vopsite si manopera aferenta.
Nu stiu, daca ti-a fost inlocuita si masca fata, sa fii atent la ea. La celalalt logan care il am, am avut un incident(vina altuia) si mi-a fost inlocuita si masca printre altele. Culoarea masinii e la fel ca si la tine - gri platine. Masca cand se schimba vine de culoare neagra, iar cei de la reprezentanta ti-o vopsesc. Eu am avut surpriza ca dupa 3 luni sa inceapa sa se decojeasca. Am sunat la vocea clientului si prin intermediul lor - mi-a fost vopsita din nou si de atunci nu au mai fost probleme.
Bafta !
Leave a comment:
-
Sunt multumit de lucrare, cum am si zis. Evident ca stiu la ce te referiOriginally posted by bobbyred View PostLux a iesit, sper sa nu ai probleme intampinate de mine cu ei (sti la ce ma refer)
Sper sa nu fie probleme. Defectele majore le-am observat la timp, azi am spalat masina si am pus blitul de la telefon la treaba pt a vedea "in detaliu" lucrarea. Am gasit doar unul mic, infim din punctul meu de vedere pe bara fata. In rest, e ok!
Originally posted by Tinuletz View PostCea mai ieftina masina cu programul rabla e 240 mil (varianta access), iar la tine reparatia a fost 60 mil ... deci un sfert de masina pe cateva componente minore ...... faceti singuri un calcul de cati bani spala asiguratoriii cu service-urile
Sunt de acord cu tine, dar nu in totalitate. S-au inlocuit elemente minore, dar si unele mai importante(amortizor, recipient colectare vapori de benzina). Cand ajung in Bucuresti, o sa postez lista completa cu ce piese au fost inlocuite, vopsite si manopera aferenta.
Leave a comment:
-
asta se intampla la fiecare masina. partea mai frumoasa e ca cu cat cresti in pret, cu atat nu face banii aia. adica , de ex, o masina de 100 de mii, in realitate nici nu face atatia bani, cred ca mai putin de 30-40 de mii ii costa pe ei efectiv productia ei, restu e profit, tva si alte prostii
Leave a comment:
-
Cea mai ieftina masina cu programul rabla e 240 mil (varianta access), iar la tine reparatia a fost 60 mil ... deci un sfert de masina pe cateva componente minore ...... faceti singuri un calcul de cati bani spala asiguratoriii cu service-urile
Leave a comment:
-
Lux a iesit, sper sa nu ai probleme intampinate de mine cu ei (sti la ce ma refer)
Leave a comment:
-
Se poate vopsi si local, doar ca lor le convine sa incaseze mai multi bani, vopsind tot elementul.
Leave a comment:
-
Am sunat si eu la Meridian Sud, pentru vopsire si lacuire local la aripa zgariata. Mi-a zis ca ma costa 3-400 ron, ca se ia pe element, ei nu se apuca sa faca ceva izolat. In schimb mi-au recomandat creion de vopsea din targul Vitan, deorece contine diluant si nu se ia la prima spalare.
Leave a comment:

Leave a comment: