Propuneri Concursuri

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Multam ca m-ai luminat dark.
    Nu-i bai...

    Comment


    • #47
      Sustin si eu idea pentru "cea mai joasa masina"
      sigpic
      ^Logan turbat (WIP)^

      Comment


      • #48
        Ma bag si eu in seama putin cu teme de concursuri:cel mai tare Logan pe categorii:MCV, pick up,van,etc;si acum sa argumentez:cei care au alte modele de Logan decit berline,cred eu ca sint putin dezavantajati, pentru ca nu exista atitea posibilitati ca la berline,cel putin in privinta exteriorului.Spre exemplu:pt categoriile de mai sus ,nu exista variante pentru stopuri,nu exista variante (limitat) pentru bara spate.Cam atit.

        Comment


        • #49
          probabil dupa ce se termina campionatele mai vorbim .. oricum se vor mai face ...

          Comment


          • #50
            propunere de best Mcv...poate daca deschideti dumneavaoastra domnule Skandal se acepta..ca am vazut ca a-ti sters threadul care a fost deschis mihaita mcv...
            Asteptam un raspuns concret posesorii de mcv....
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

            Comment


            • #51
              Chiar nu pot intelege logica acestei masuri domnule Skandal,poate ar fi cazul sa si explicati aceasta decizie,ca sa ne luminati si pe noi,"muritorii de rind",care e motivul pentru care ati luat aceasta decizie,va multumesc anticipat.

              Comment


              • #52
                brusc sunteti toti interesati de acest campionat ))
                strangeti minim 5 mcv si facem ... eu nu am facut pana acum deoarece a fost un interes cam scazut din partea posesorilor de mcv . daca se va numi campionat presupun ca stiti faptul ca cine a mai participat la restul campionatelor nu au voie sa mai participe si acum .
                am anulat concursul ... ok ... si ? au fost deschise discutiile astea de un an si ceva ... chiar nu putea sa se propuna inainte ? sarim direct a deschide thread-uri ? maine ce urmeaza ... Campionat - cel mai lung ..... sau cel mai domnit moderator )))

                daca nu stiati , lucrurile stau asa : voi propuneti , va strangeti si va anuntati interesul pentru acest campionat , facem un mic regulament si ii dam drumul !
                ma repet pentru toti ... eu nu trebuie sa ma justific pentru actiunile mele ... aveti probleme ? cereti in mod civilizat , nu ironic , raspunsuri la intrebarile voastre .

                Comment


                • #53
                  Domnule Skandal,intr-o oarecare masura aveti dreptate,este posibil ca Mihaita MCV ,sa se fi entuziasmat putin cam tare ,si sa nu va fi cerut acordul cu privire la acest concurs,dar in acelasi timp cred ca exista si varianta in care sa fi discutat aceasta masura inainte de a trece la fapte(parerea mea).In ceea ce priveste ironia,nu cred ca este undeva interzisa,si atita timp cit nu exista jigniri,nu vad unde este problema ;in alta ordine de idei,cred ca tonul meu cit si al celorlalti,a fost chiar civilizat.

                  Comment


                  • #54
                    ok..sa incepem daca asa sta treaba..vreu sa particip...as ruga si pe ceilalti colegi care nu au participat la diverse concursuri pana acum sa se inscrie..
                    o zii buna va doresc
                    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

                    Comment


                    • #55
                      O sa doresc sa ma inscriu si eu la Sound... Canto am observat ca avea cele mai multe voturi ... si la spl a dat umpic de tot mai jos ca mine ...poate ma acceptati si pe mine pana acum nu stiam ce imi poate muzica si mi-era rusine sa zic asa... )
                      sigpic
                      Fuck the Fuel Economy!

                      Comment


                      • #56
                        kdr , viitoarele campionate se vor desfasura anul viitor ... dar nu se stie pana atunci ce fel de concursuri mai demaram ... fi atent si inscriete .

                        Comment


                        • #57
                          ok sefuuuuuuu in caz ca nu sunt atent pe forum dai si un mass o seara placuta }{
                          sigpic
                          Fuck the Fuel Economy!

                          Comment


                          • #58
                            Cea Mai Utila/practica Inventie La Loganul Personal ( Editia 2011 )

                            SA INCEAPA TRAGERILE !!!

                            cred ca de maine o sa inceapa ... concurs cu premii oferite de www.auto100.ro

                            Comment


                            • #59
                              Hai sa incep eu cu una pe care ceilalti au adoptat-o inr-un mod surd :

                              Chederul de sub capota : un cheder banal, de usa de Dacia 1310, care se monteaza pur si simplu pe marginile aripilor si tragerului, sub capota motor. Are rol de pastrare a curateniei deasupra motorului, de eliminare a unor zgomote aparute la viteze mari, de eliminare a zgomotelor ciudate la inchiderea capotei.

                              Pentru autentificare, va prezint postul meu din data de 6 Decembrie 2004, de pe forumul celalalt (acesta inca nu aparuse) - vezi poza de mai jos

                              Multi dintre voi nu aveau Logan pe atunci. Tin sa precizez ca acest post era de fapt deschiderea unui topic care si astazi, la aproape 7 ani de atunci, este activ si are 90 pagini de dezbateri, studii si cercetari legate de modalitati de antifonare (insonorizare, nu tratament anticoroziv, asa cum gresit sconsidera unii in folclor ca ar fi antifonarea).

                              Multi dintre voi aveti deja respectiva modificare/imbunatatire pe masina, nefiind constienti de unde s-a pornit. Multe dintre solutiile discutate si prezentate de-a lungul timpului pe topicul pornit de mine atunci au fost adoptate de constructor si sutnprezente acum de serie pe noile modele Dacia.




                              Ca amanunt picant, in Noiembrie 2004 stateam la garaj, in fata masinii cu capota ridicata. Tineam in mana o bucata de 30cm de cheder de usa de Dacia 1310 care tocmai cazuse de pe un raft. Ma uitam la motorul Loganului (era nou pe atunci) si incercam sa imi imaginez cum as putea construi acea blanita de capota (insonorizantul prezent acum pe dci-uri). Tot jucandu-ma cu acel cheder mic, a intrat pe marginea aripii si a ramas fixat acolo. Am facut un test de etanseitate cu ajutorul unei pelicule de vaselina si in clipa urmatoare deja eram plecat catre magazin, sa iau un cheder de Dacie 1310.

                              Si iata si dovada :
                              Attached Files
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

                              sigpic

                              Comment


                              • #60
                                dsign ))))))) asta nu este thread-ul concursului ... doar am anuntat ca se face .. o sa pun link cand dau startul ... deocamdata pregatitiva materialele ...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google