Am primit si eu astazi sapca! La multe concursuri!
),am crezut ca glumeste,si dupa 5 minute de parlamentari a venit agentul si ia spus sa ma lase in pace ca el mi-a facut semn sa trec ; ea era cu spatele la agentul care mi-a facut semn sa plec
) si nu la vazut!!E tare????
)
?
). In gluma zicea k o sa ajunga sa puna afis in geam, NU SPARGE! USEA E DESCHISA
altceva nu aveau ce ...
_\o
(de la targoviste pana acasa avand de parcurs in jur de 40 km, deci cam 80 km dus-intors), in fine, am mers acasa, am luat foaia si din fericire am ajuns la timp inapoi
omnule a ta e masina asta?Da...Domne am alergat cu Loganu dupa asta de ne am zapacit,stateam si a trecut ca vijelia peste 100km/h,a facut dreapta pe ulita si noi dupa el...cand au inceput denivelarile nici nu incetinea..iar noi am fost nevoiti sa oprim altfel ne arunca in gard.Dupa o urmarire ca in filme i s a terminat benzina a lasat cheiile in contact si a fugit prin curtile oamenilor.A 2 a zi dimineata a fost prins ..intrebat pustiul(17ani) raspunde:am furat olticit pt ca asta fuge nenea nu loganu vostru

stii cat de mult imi place sa vad oameni fericiti?
sau m,acar sa contribul la fericirea lor sau o mica bucurie!!!
sunt student

sunt student

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment