cassilo cand mai pot posta? ca mi.am adus aminte una si mai tare 

,si as mai avea cateva faze de povestit dar deocamdata o spun doar pe aceasta,sper ca o sa va placa
,mie mi sa parut destul de funny aceasta intamplare
) ) Se intoarce suparat ca da, intr-adevar era acolo . Dupa vreo 200 metri vad lumina, ma intorc si vad farurile masinii mele, se intorceau parintii acasa.Cand ma intorc sa ii zic lu' asta, el deja a luat-o la fuga..Desi nu stiu de ce fugea, am fugit dupa el
. intr-un final, dupa ce am strigat la el, s-a oprit, in curtea bisericii din sat
. Steateam dupa gard , ca la furat. asteptam sa treaca masina, in timpul asta vine o femeie .. a vazut doi "vlajgani" de 1,95 inaltime , s-a panicat. A zis " Mihaitza? " ( fiiusu ) ... Eu: ce Mihaitza, shhhh . In timpul asta, prietenul se ridica exact cand trece masina la care zic . Tu ce *** faci ? stai jos
femeia a ramas perplex si a ramas acolo pana ce am plecat . si-apoi ne-am distrat pana la adanci batraneti
)))))

)....Ne-au dat drumu, ne-am urcat in masini si am plecat.Am ajuns la Ciolanul.Imediat cum am ajuns cel care bagase dropsurile in chiloti s-a dus in padure sa se usureze.Acolo constata ca uitase de ele (2 la numar) si ca se lipise bine.Cu chiu cu vai dezlipeste una cu toate ca era dureros dar pe cealalta nu o vede.A vazut-o abia spre seara cand la fel a fost pana in padure...Ca sa o dezlipeasca mai usor s-a bagat cu fundul intr-un izvor si incet incet a reusit.De cate ori imi amintesc ziua asta rad.pe mine ma amuza.sper sa va placa si voua si scuze daca am povestit ceva obscen.Nu am inventat nimic chiar daca pare ceva prostesc......numai bine
!!
, avusesem ora de educţie fizică şi eram mort de sete. Ajung eu în vestiar şi văd pe un coleg că umbla cu o sticlă de 0.5l
de Cola şi voia să o bage in geantă ... atunci eu îi cer
să-mi dea si mie o gură că nu strica nişte suc pe moment, dar în timp ce iî ceream deja aveam sticla la gură. Ăsta voia să-mi zică
să nu beau, că nu-i suc etc... dar degeaba, eu credeam că glumeşte ca să nu beau. Desfac frumos sticla şi beau
... era benzină !!! Scuipam in toate direcţiile şi căutam mai repede un robinet cu apă. Toţi colegii care vazuseră faza erau efectiv
pe burtă de râs ... Cred că am stat toată pauza agăţat de chiuveta aia ca să-mi treacă senzaţia de benzină, dar degeaba nu trecuse aşa repede.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment