Thejock3r eu nu te pun sa faci flotari.. iti dau ban pentru off
)) .d c nimeni nu vb de *tiganie*unde se bat 2 masini cu 2 stiluri diferite daca pot spune asa.un 1.4 destul de impins(dar de data asta nu e dan mcd ca el e batran si nu mai vrea p-aici)si un van damme jos palaria.ma asteptam aici sa fie discutii pt ca robert are altceva sub capota(nu zic asta cu rautate.chiar ii admir bijuteria),sau la level 2 unde sunt 2-3 masini acolo in fatza care inca se cearta pe locul 1 .eu zic sa lasam sa se termine concursul si sa vedem ce decizii iau ai nostrii care conduc forumul.oricum jockere nu mai ai voie 3 zile pe forum ca asa vreau eu.si 10 flotari pedeapsa.d c nu s-au bagat mai multi la level 3 pt a nu mai fii discutii?fast are cateva cupe si automat ar fii trebuit sa aiba sansa lui.
)))
Concurez cu tine la best interior, ma duc la Capatos seara, fac campanie si promit 2 beri, 2 sucuri, 2 mici, sejur in Bodrum
, si 1000 de euro de persoana (bani de buzunar), sa vezi atunci, te bat la 0!

sa nu zici ca-s rau. Si nici n-o sa particip, la fel sa nu zici ca-i nedrept

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment