Ce tare e asta Sorine!!
, sau m-ai observat si ti-a fost teama sa opresti sa vorbim??? 
)
)
, sau m-ai observat si ti-a fost teama sa opresti sa vorbim??? 

eram cumva prin titan ???????
)))
)
). Sa ai grija de ''vacuta'' si spor la tunat. Inainte sa o imbraci in fibra mai intai pune-i suspensia sport ca sa stii cum sa modelezi fibra ca altfel o sa ajungi la treierat. Daca o imbraci in fibra fara suspensie o sa arate exact ca un strut. Sa auzim numai de bine. Un an nou plin de bucurii !!!
)
)

eram cumva prin titan ???????
)) aaa pei stateai in spatele la un autobuz si mergeai incet dupa care am depasit si tu repede dupa mine
) oricum masina ta mi-a atras privirea imediat e superba bv
( , a bagat o surubelnita cred la butucu usi din dreapta si a intrat in ea doar ca sa fure un ghiozdan gol si o pereche de ochelari
parte nasola e ca a strambat si tabla in dreptu butucului 
unde facem pastele loganistilor ???
( , a bagat o surubelnita cred la butucu usi din dreapta si a intrat in ea doar ca sa fure un ghiozdan gol si o pereche de ochelari
parte nasola e ca a strambat si tabla in dreptu butucului 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment