LOGAN JBL Demo Car

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by tomu View Post
    in spate nu ai boxe?
    cand am vz ca ai gume pe 245 ... am dat din cap, cand am vazut porbagaju, clar om "nebun"
    marfa rau !
    pe masina asta nam avut pe spate decat subvoofere si crede-ma e cel mai perfect asa, bass-ul e curat sigurel acolo, recomand...

Originally posted by Andrey RS View Post
    Casetofonul face toti banii.
    hai ma tata chiar asa(cassett) e ditamai cd playerul hy-end...glumeam...
    Last edited by LAE; 6 March 2009, 20:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ce de muzica...taree...
      sigpic

Comment

Stiu,stiu nu degeaba e p88rs pe asta l-am avut si eu pe logan si isi facea treaba foarte bine...

Comment

Originally posted by fane1990 View Post
          ce de muzica...taree...
          de, daca nam alte vicii

da frate e deosebit la banii aia, si pe afara si-a castigat fani cu nemiluita dar pe cinstite la cate sute de reglaje are...
          Last edited by LAE; 6 March 2009, 20:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eu sunt de parere ca asta nu e masina ta.... ! Glumesc evident! Cine o stie mai bine ca mine (inafara de tine)? .... Felicitari !

Comment

lae ne cunoastem , dar nu-mi place masina ta ptr ca , atunci cand ai venit la intalnire nu ai vrut sa dai drumu la muzica eu cred ca tot ce-i acolo nu-i functional...

glumeam...
              oricum sincer , eu unul nu as fi bagat atatia banii in masina deci bravo... cand mai vi la intalnire sa dai si drumu la muzica...

sigpic

Comment

mai dat pe spate cu roatele...e de belea..nu mai zic de muzica... nu ma prea pasioneaza dar respect pt ce ai facut.
                zi`mi , nu iti atinge pe fata la viraje ?

Comment

hohoo....de-a dreptul impresionant!superbe jante!printre cele mai frumoase modele...si dau asa de bine pe loagan!cat despre muzica nu-mi permit sa comentez ca habar am!sa o stapanesti sanatos si ai grija de tine si de ea!bafta!
                  "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

am eu ceva de comentat:

ce e cu eleronul ala pe portbagaj asa de inaintat? adica e cam pe mijlocul capotei....

si ce nu imi mai place: cromul de pe manere, dar nu se discuta gusturile.

imi plac 'lautarii' nu am ce sa zic.
                    sigpic

Comment

Imi permit eu sa raspund :
                      eleronul este asa de inaintat pentru ca spre sfarsit capota portbagajului se ingusteaza si el avea suruburile in capete , deci daca il punea mai in spate trebuia sa il prinda de aripi => ca nu mai deschidea portbagajul !

Comment

se vede total aiurea...
                        sigpic

Comment

Bravo colega!!!!!!
                          In prima faza este beton!!!!
                          Numa bine!

PS. jantele pe 17 sunt febletea mea!!!!
                          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

va multumesc tuturor ca v-au placut prajituricile din bucataria lui LAE si ca sa raspund daca ating caucicurile, pe fata trec la mm de plastice cand e roata bracata... multumiri lui SILVIU COS care a supervizat sedinta foto, iar obiectiile cu privire la eleron se admit(acceptam si de astea) ca e criza....

Comment

Foarte foarte frumoase jantele...ceva asemanator am si eu in plan anul asta...ce sa mai zic despre muzica,nu cred ca poti sa stai in masina daca dai destul de tare. Per total,frumos.
                              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Originally posted by dreamster View Post
                                Foarte foarte frumoase jantele...ceva asemanator am si eu in plan anul asta...ce sa mai zic despre muzica,nu cred ca poti sa stai in masina daca dai destul de tare. Per total,frumos.
                                mercy frumos, da e super cool sa vezi baietasii cu seria 3 cu capace cum saliveaza cu ochi iesiti desi daca faci un efort poti sa-ti iei zic eu!! ale mele au costat 32mil plus 4mil gumele spate(second) 3mil fata(second) si nu-mi pare rau... sfatul meu e sa iei din prima 17'' sa nu-ti para rau, eu cand am luat masina am cumparat un set de jante oz pe 15'' dublu balon plus cauciucuri noi in jur de26mil am dat pe toate si intr-o zii mam suparat si le-am vindut la un coleg cu10mil,gaura mare da incepusera sa mi se para mici naiba, de aia zic...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google