LOGAN JBL Demo Car
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
lae ne cunoastem , dar nu-mi place masina ta ptr ca , atunci cand ai venit la intalnire nu ai vrut sa dai drumu la muzicaeu cred ca tot ce-i acolo nu-i functional...
glumeam...
oricum sincer , eu unul nu as fi bagat atatia banii in masina deci bravo... cand mai vi la intalnire sa dai si drumu la muzica...
sigpic
Comment
-
hohoo....de-a dreptul impresionant!superbe jante!printre cele mai frumoase modele...si dau asa de bine pe loagan!cat despre muzica nu-mi permit sa comentez ca habar am!sa o stapanesti sanatos si ai grija de tine si de ea!bafta!
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Bravo colega!!!!!!
In prima faza este beton!!!!
Numa bine!
PS. jantele pe 17 sunt febletea mea!!!!
Comment
-
va multumesc tuturor ca v-au placut prajituricile din bucataria lui LAE si ca sa raspund daca ating caucicurile, pe fata trec la mm de plastice cand e roata bracata... multumiri lui SILVIU COS care a supervizat sedinta foto, iar obiectiile cu privire la eleron se admit(acceptam si de astea) ca e criza....
Comment
-
Originally posted by dreamster View PostFoarte foarte frumoase jantele...ceva asemanator am si eu in plan anul asta...ce sa mai zic despre muzica,nu cred ca poti sa stai in masina daca dai destul de tare. Per total,frumos.
Comment
Comment