If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Draguta!
Cum ziceau si colegii mei, daca pui si oglinzi, trage-i o vopsea si pe bari si o sa fir ok!
Nu uita de jante!!!!
Bafta, si sa ai noroc la loto, ca-ti trebuie bani pentru astea!
Numa' bine!
@playmo dupa cum stii masina mea a fost in service de mi`au inlocuit bara , fapt ce a dus si la montarea v`ului cromat chiar daca eu nu le aveam pe masina.have a nice day
covorasele nu imi plac...parca ar merge unele simple care sa nu iti sara in ochi
si daca ai fonduri vopseste barele in culoarea masina + oglinzi de prestige...o sa iasa misto rau
frumoase ceasurile de prestige dar un lucru nu imi place la ele (e o parere personala deci nu vreau sa te superi), conturul acela al le strica.....daca ai putea sa il schimbi ar arata mult mai bine, parerea mea. Eu am prestige si e usor cromat si arata mult mai bine. bafta!
ba da ba da bat foarte frumos si departe fatza de cele stock.am xenon pe faza scurta si e parfum ieri am schimbat cu dragman luminile din bord .. care au iesit geniale poze in curand
masina a mai primit intre timp folie llumar pe spate + geamuri , schimbat culori bord , schimbat culori butoane , schimbat lumina portbagaj , montat lumina pedalier alb rece , un woofer .. care sper sa il montez si mai vedem.next plafon negru mat + arcuri einbach . poze soon
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment