B57MBM Loganul Meu :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

super masinuta la cat mai multi km cu ea fara incidente sa o stapanesti sanatos e foarte frumoasa si ii sta bine cu tot ce are pe ea bafta in continuare

Comment

multumesc frumos

Comment

super loganelul l-ai facut foarte frumos bafta in continuare la modificari si la cat mai multi km fara incidente

Comment

ce ziceti baieti ar arata si ea mai frumoasa asa?
          Attached Files

Comment

arata bine masina.daca ii pui si niste jante...apropo cat te-a dus ca sa faci portbagajul clean?

Comment

Originally posted by MirCip View Post
              ce ziceti baieti ar arata si ea mai frumoasa asa?
              Deci e naspa rau asa
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

ce n-as da sa o fac asa urata )

adie @ portbagajul inca nu e clean .. inca am spus ! m`am gandit si la jante dar intai arcuri
                Last edited by MirCip; 6 March 2010, 20:52.

Comment

facuta cu mult bun gust.ar arata foarte bine cum e cu VT Dar pana atunci zic ca ar fi mult mai binevenite niste jante frumoase!
                  http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                  NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

jante de vanzare, la super oferta, pentru tine . Hai cu prosprinturile odata si cu gume late, late

Comment

pana sa vina jantele or sa vina arcurile , multam de aprecieri

Comment

Frumusica masina, daca pui in aplicare ce ti-ai propus o sa fie si mai si!
                        Bafta!
                        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

aseara am ramas fara faruri .un tip a incercat sa intoarca pe linie continua fara semnal fara sa se uite in oglinda. au rezultat : bara fata sparta , proiector rupt , aripa dreapta varza capota indoita , si un far de care imi pare cel mai rau ffff sifonat( zgariat ) care nu cred ca mai iese la polish . asa ca daca stiti pe cineva care vinde faruri streetstorm nu ezitati sa imi spuneti si mie sau un site ceva care sa ma indrume.luni intra la reparat ...sper sa nu dureze mult

imi pare rau luni vroiam sa ma duc sa imi cumpar arcuri .. dar se pare ca nu am avut noroc de ele
                          Last edited by MirCip; 27 March 2010, 05:46.

Comment

daca e el de vina, ia-i asigurarea si fa presiuni sa-ti dea si bani pt investitiile after,;ameninta-l cu recuperezi daunele pe cale civila. Pune niste poze sa vedem cat de grav e. Imi pare rau

Comment

Daca ti-a dat RCA`u poti sa iti pui far nou.

Comment

new update :x
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google