If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
asta e dragos....azi am luat tot ce trebuie pt vopsit...spoiler de mcv,capota,si bara aia de sub spoiler....tot ce am luat a costat 800 de lei cu vopsea ,chit.absolut tot...vineri ma duc dupa faruri si parbrizmaine revin cu poze...
cateva poze cu piesele....maine incep lucrul...sambata si duminica liber...luni treaba serioasa...sambata posibil sa aduc farurile si parbrizu...mi-e rupt un piciorus de la radior...sa il lipesc cu ceva?sau ce sa ii fac...?
ATENTIE!!! La logan sar air-bag-urile chiar daca nu ai centurile puse. Calculatorul de airbag nu stie daca ai centura pusa sau nu... Asa ca atentie mare pe viitor.
Si sa stii ca airbag-ul te salveaza din multe, daca ai si centura pusa. Arsura trece, dara daca Doamne feri iti scoteai vreun ochi ceva, cum era? Ramaneai invalid pe viata...
Da, chiar repede s-a miscat baiatul, se stie, fara masina nu se poate .
@Dsign, o sa fac maine poze in dreptul centurii sa vezi ca sunt 2 fire, unul care merge la inchiderea centralizata usii spate si unu care merge in spatele centurii. Sunt senzori pt centura blocata, care actioneaza airbagurile.
@SoboBN, eu n-am avut centura pusa si probabil deaia n-au puscat.
clar ca se misca repede chiar daca nu are casco uneori e mai bine asa,acum depinde si de pagube noroc ca sunt resurse ..
ajutati-l pe baiat cu piciorusul de la radiator sa stie ce sa faca
BBI,a zis si Dsign ca sar si daca ai si daca nu ai centura.La tine probabil nu a fost deccelerarea asa de mare si deaia n-au sarit.Loganul nu are senzori la cuplele centurii ca sa stie daca sa sara airbag-urile sau nu.
LE: acum am vazut ca i-ai scris la Dsign.Mai facut curios,maine ma duc sa ma uit sub scaun,poate o sa fac ceva poze
@bibi....ai dreptate in legatura cu firele...masina mea a mai avut un incident(acum 2 ani)...si nu erau puse centurile...exact la fel s-a intamplat...si airbag-urile nu au sarit...pai eu ma misc repede,numai ca cine imi repara masina e umpic cam ocupat...maine facem ce facem,dupaia de luni se incepe treaba serioasa
@mishu...la cluj vin...si s-ar putea sa imi trebuiasca 2 parbrize dar inca nu sunt sigur...poti veni tu cu mine sa le iau...?ca tudorica cica nu are timp...cred ca vin sambata in jurul orei 13-14...
@eu4yas...da...e bara de mcvms...sper sa iasa bine...
@kenjiro_sanga...multumesc nenea
@radu ai putea veni si tu sa dai o mana de ajutor...:>ca nu esti departe,si pizza vai mama ce buna ii...:>
Domnu coordonator sef NZN, pe mine nu ma bagi in echipa?! Eu m-as oferi cu placere la transport..transportul sucului si a pizzei ;). Glumesc, oricum daca trebuie o mana de ajutor, nu ezita!
@SoboBN, nu te uita sub scaune ca nu le gasesti sigur, firele se afla bagate in stalpi si trebuie date jos plasticurile sa ajungi la ele, fac o poza cat de repede sa vezi.
parbizu e la masina.....multumesc lu unzomby pt ajutor...mare domn...raman super dator...
multumesc si la tudor pt capac
mai multumesc la sergiu ca mi-a fost ca un GPS azi...
la masina s-a reparat bara aia din fata,indreptat lonjeron...am luat farurile cu lupa si xenon negre cu angel...am dat 500 lei pe ele
de luni incepe treaba serioasa....revin cu poze luni!ms inca o data baieti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment