Jandarm Style !!!
STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
J o b
Collapse
X
-
Astazi albastreaua a primit folie Llumar pe geamurile laterale fata, transparenta 50%
Last edited by Niki; 26 November 2014, 14:55.
Leave a comment:
-
pica bine rau Bogdane ! ! ! Felicitariii ! ! ! Poate imi pun si eu
!!!
Leave a comment:
-
Gata si pozele cu ele aprinse. Lumina ce se vede sub butoane este de la stalpul de iluminat stradal
Leave a comment:
-
Inca un obiectiv atins...
multumesc colegilor care mi-au raspuns pe privat si indrumat ce trebuie sa fac pentru a inlocui butoanele
Leave a comment:
-
Bravo. Utila modificare ca sa zic asa.
Nu e greu sa decupezi cochilia, doar atentie
Leave a comment:
-
Bv domnu arata bine, sa-l folosesti cu placere!
ps. poate imi pun si eu daca ma ajuti sa decupez cochilia de la volan.
Leave a comment:
-
Intre timp s-a finalizat cu satelitul audio, a sosit si interfata, functioneaza impecabil, tot pe aceasta cale multumesc userului @fratello pentru interfata!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Te-ai gandit bine, ia legatura cu userul ioan_mirsu-> postul #155Originally posted by jelly View PostAs vrea sa fac un upgrade la butoanele de la climatizare exact cum sunt in poza, stiti cumva ce modificari trebuie facute? Multumesc!
.
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
La el am vazut si eu dar la mine s-au potrivit fara sa le fac nimic.
Spor!
Leave a comment:
-
Vreau sa schimb butoanele vechi de la clima cu cele de logan 2 .
Sent from my PMP3370B using Forum Runner
Leave a comment:
-
As vrea sa fac un upgrade la butoanele de la climatizare exact cum sunt in poza, stiti cumva ce modificari trebuie facute? Multumesc!Attached Files
Leave a comment:
-
Multumesc @icstrem_no1!Originally posted by icstrem_no1 View Postfrumoasa baba,like
Multumesc @andrei_mircea! Stiu ca imi trebuie acea interfata, cand o fi sa cumpar satelitul o sa comand si interfata. Geometria am facut-o si chiar de 2 ori, pentru ca prima data individul nu a facut-o bine. Cand luam viraj maxim si inaintam, volanul se misca ca si cum as fi avut galme in roata, am fost inca o data si s-a rezolvat.Originally posted by andrei_mircea View PostArată foarte bine mașina, îngrijită și vede tot ce e mai bun. Dacă ai player aftermarket, te sfătuiesc să achiziționezi o interfață pentru playerul audio ( userul Fratello ). Nu o sa regreți.
Ai făcut sau urmează să faci geometria ?
Leave a comment:
-
Arată foarte bine mașina, îngrijită și vede tot ce e mai bun. Dacă ai player aftermarket, te sfătuiesc să achiziționezi o interfață pentru playerul audio ( userul Fratello ). Nu o sa regreți.
Ai făcut sau urmează să faci geometria ?
Leave a comment:

Leave a comment: