am gresit acolo 1.6. 15v. am sa modific.
In legatura cu masina: cui ii place bine, cui nu, nu ...
In legatura cu masina: cui ii place bine, cui nu, nu ...
. Mai ales ELG002 o face foarte eleganat si arata mult mai bine decat teava de inox ca la mine... P.S. Am gasit pe site la ei poze cu pragurile acelea puse si pe alte masini

dc ai vrut sa iti pui bullbar praguri bandouri ..etc? sa fi iesit din comun doar pentru asta? si chestia de pe capota e urata. renunta la tot ..parerea mea ...nu accesoriza o masina simpla draguta de altfel cu chestii iesite din comun...faci cum vrei ..la urma urmei...salut laure..

. Ii dau dreptate lui Alex_Miu decat atatia bani in cromul ala mai bine investeai in siguranta sau altceva nu stiu. Sa fi avut acum suma aia de bani mama mama ce iesea din Zambila
si frane si distantiere mai imi ramanea si de o toba sport
. Sa auzim numai de bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment