merci pentru raspunsuri. ieftin cd playerul. poti sa vezi si un film ceva? ce rezolutie are display-ul? am incercat sa caut pe net sa nu te mai stresez pe tine, dar nu am gasit
.

,as vrea sa vii so tu pe la vreun fulger ca sincer eu nu te cunosc sau te cunosc dar nu imi dau sseama momentan cine esti
)). Hai mai, beam cola langa tine, ala de nu mananca seminte, ma stii, hai ca masina macar tot o stii, ca mai era o galbena surata de-a ta Nyt-ule
). Alt indiciu, un tip mai subtirel asa, cum spune Dani de "il zboara vantul" printre voi
(am loganul stock cel mai usor din tot clubul cu tot cu sofer, teoretic
), si daca-ti spun ca am 15-16 ani m-ai crede din prima hahahaa
ca si controlorii de autobuz cand eram la liceu
), nu-mi dai mai mult. Scuzati de offtopic, mai devreme am intrat si eu in chestia numita acasa si ma mai animez si eu. Lasa Nyt-ule, si eu trag tare, vreau sa o imbunatatesc
. Cred ca ajung la fulger abia sambata seara, nu v-am mai stresat/vazut de mult, nici la Poli nu pot veni

. C'est la vie.... . Or sa vina zile mai bune, imi iubesc blonda, sper ca si tu pe a ta Nyt-ule
.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment