ce mai face blonda ....e cam liniste pe aici
B 74 NYT furia blonda
Collapse
X
-
am de gand o remapare,poate un intercooler,traseul cap coada al tevii de esapament,niste dische si etrieri mai sport sau chiar de van,niste dische frana spate,dar mai lucrez la amanunte aici,ma bate gandul de un body kit,dar parca as lasa-o simpla sa nu dea impresia de furioasa,doar sa las gurite cascate in caz ca....,in rest ce ar mai fi de facut?....ca nici nu o pot face vreun ferrari sau vreun golf V R32,poate niste lumini by zexstar,pe la pedalier,prin protbagaj,ceva sa imi fie mie bine si placut ochiului,in rest sanatate ,bani si fericire,cea ce doresc la toata lumea si drumuri bune fara nici un fel de evenimente...sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
cum imi alini tu durerile cu cate un jpg din asta,nu ai putea sa imi trimiti una reala,poate asa mai dau jos burta,ca la deastea e de munca tata ,oricum mersi
mare boher mare caracter by @darksid3sigpic
Comment
-
@darksid3 - Doamne ajuta cu indeplinitu` ca de nu muncesc la ea ,de o sa am febra musculara si la par ,da pai la ceilalati muschi....
@gusi - asa e tati,noi sa fim sanatosi fizic,mintal mai putin si norocosi in dragoste si bani ;)sigpic
Comment
Comment