If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cu placere
pacat ca nu ai vrut de ala electronic , mie imi place mult mai mult
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
is precise ... problema e ca la astea analogice tre sa te chiorasti un pic sa vezi sigur cat e )
la alea digitale iti scrie clar acolo ... in cifre )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Cata, nu stim inca cati cai o sa fie in plus pentru ca aici sunt multe lucruri ce joaca un rol important, tubulaturi, intercooler, presiune benzina,injectoare,pompa de benzina etc etc. O sa vedem cand e gata
cand ii gata pusca Joke ma toti care va puneti pe minte cu bbi cum vreti cate 200 de cai de caciula daca aveti 4 caciuli hop tzop acolo is 800 de cai te asteptam duminica
Piese, piese si iar piese.... ultima jucarie comandata, supapa atmosferica cu dublu piston Forge Motorspor adica BOV=Blow off valve/DUMP VALVE* *(lasa aerul sa iasa in atmosfera nu-l recirculeaza)
pompa de benzina de logan este destul de buna... nu trebuie alta ,cel mult regulator de presiune.
Pompa de logan are regulator intern din cate stiu eu la 3 bar .
@Cristi_Xp: "joaca" nu inseamna ca o schimb acuma ci ca influenteaza toate merg mana in mana, daca ceva nu merge sau nu e reglat calumea afecteaza tot ansamblul.
@Thejock3r: si eu astept "minunea"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment