Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vgroza
    replied
    Da. Totul era stock la motor și transmisie

Leave a comment:

• yo87racing
    replied
    Cand aveai setup-ul 1.6 kompressor, aveai cutia originala fara interventii? Si nu a crapat? Si nici macar semne de oboseala ?

Leave a comment:

• vgroza
    replied
    Are acuma roti pe 17 si semi slickuri Yokphama Advan. Momentan e la vopsit. Si da, masina e in Slobozia la un prieten de-al meu. Planetarele tin fara probleme.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    masina a luat-o un prieten de-al meu.Ce sa zic...tr 1 si 2 sunt degeaba cu roti de 15' si anvelope de strada

Leave a comment:

• valy1233
    replied
    salut,te-am vazut azi in apropiere de slobozia
    inca circuli cu 1.8T?
    ai avut probleme cu planetarele sudate pana acum?
    cu servo directia cum ai facut?pompa de vw..si caseta de logan?s-au "pupat"

Leave a comment:

• Raoulemilian
    replied
    Circuli cu ea pe strada sau o folosesti doar la raliuri? Banuiesc ca nu ai avut treaba cu rarul pt motorasul de 1.8

Leave a comment:

• lau911
    replied
    e hard masina !

Leave a comment:

• vgroza
    replied
    Golan91 am renuntat la ea de cand am inceput partea cu usuratul, am sa postez poze cand am timp ;)

Leave a comment:

• GOLAN91
    replied
    Renunta la oala rotii de rezerva nu e cel mai ortodox dar e cel mai usor)....presupun ca de scut nu incape discutie

Leave a comment:

• vgroza
    replied
    Tocmai de accea am dat gaurile in bara spate dar oricum foarte bine venit orice ideea sau sfat aveti, cu timpul am sa iau toate aspectele in calcul si am sa le rezolv ince incet. Multumesc de ajutor si vorbele bune !

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Nu pot pune poze, nu am la ce. E un capac de plastic care vine sub puntea de spate, o astupa, atat. Am zis: Clio 3 si Modus.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Foarte rapida jucaria. Bravo!

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    poti sa pui niste poze dsign?

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Exista la Clio3 si Modus un capac care se pune sub puntea spate, o face plata. Se potriveste la fix pe Logan, am montat eu una de Modus zilele trecute

Leave a comment:

• male
    replied
    salut!
    vad ca te lupti cu zecimile de secunda.
    nu stiu daca mai ai rezerve de crestere a puterii motorului, am observat ca ai recurs si la usurarea radicala a masinii insa nu vad explorata deloc latura aerodinamica, care la vitezele cu care lucrezi tu cred ca nu este de neglijat.mai ales daca ai epuizat toate posibilitatile
    aici ma refer in primul rand la astuparea spatiului de sub bara spate care actioneaza ca un "plug".si de ce nu un eleron care sa ajute la desprinderea mai rapida a aerului de pe masina.
    mai sunt si altele.
    daca nu se considera reclama ,pe forumul celalalt exista un topic foarte bine documentat despre aerodinamica loganului.
    ar fi interesant de stiut cu cat ajuta mici modificar de genul asta.mai ales ca tu ai posibilitatea sa te cronometrezi la zecime.
    si daca tot esti la capitolul usurare renunta si la stergator daca permite vremea . nu stiu daca este regulamentar
    sper sa-ti fi fost de ajutor.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google