Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
Bravo ! Bafta cu masina sa iti mearga brici si sa le tai craca la toti care au masini bengoase si spun ca e doar un banal LowGun!
-
Alto101 am bagat peste cea de 95. Oricum o secunda este enorm de greu sa scazi pe 402m iar timpul meu de 13.8 nu e deloc de neglijat, e un timp ce alte masini nu-l scot cu big turbo, dar na nu toata lumea are cum sa cunoasca aceste aspecte.
Leave a comment:
-
Nu lasa pe altul sa faca ce poti face tu.
Pentru asa ceva iti recomand cu incredere Alto 101 de Rompetrol.
Le-am testat pe amandoua (Carrera/Alto) la competitii si nu numai si de departe Alto e net superioara.
Spor la treaba!
Leave a comment:
-
Mai slab in sensul ca nu am scazut sub 14.01, am avut parte de o problema cu benzina, adica angajatul din omv chiar daca i-am spus sa puna de 100 a pus de 95 benzina din neatentie iar eu am vazut doar la casa si nu am avut ce sa mai facOriginally posted by FloNZN View PostDiferenta de 100 de cp face doar 1 secunda si unpic?:|Sambata ai mers mai slab decat vineri...ce s-a intamplat?
Multumesc baieti pentru urari,
Leave a comment:
-
O masina cu adevarat unica.... Felicitarile mele si.... Keep up the good work!
Leave a comment:
-
stati linistiti ca mai are de tras pana se invata cu masina ... nu e chiar asa ...
oricum tot respectul
Leave a comment:
-
Diferenta de 100 de cp face doar 1 secunda si unpic?:|Sambata ai mers mai slab decat vineri...ce s-a intamplat?
Leave a comment:
-
Best cu Loganul 1.6 kompressor era 15.01, gti-ul ala e tot revo doar ca e stage 3 cu DSG si 400 cpOriginally posted by FloNZN View PostBmw-ul ala are 903 cp...
Una peste alta, masia trage super
pacat ca te-a luat gti-ul la sfarsit, are si 400 cp...
Cu 1,6 kompresor ce timpi aveai?
Leave a comment:
-
Pacat... ca una are 400cp
Pt logan ii super puterea aia. O masina foarte buna.
Bravo!
Leave a comment:
-
Bmw-ul ala are 903 cp...Originally posted by CSH View PostSa fim seriosi, doar acuma nu vreti sa fi batut si X6-le M ?
408 CP / 680 Nm - TWIN TURBO, 4x4 (aderenta la plecarea de pe loc).
Oricum felicitari. Printre singurele loganuri care mai imi plac.
Una peste alta, masia trage super
pacat ca te-a luat gti-ul la sfarsit, are si 400 cp...
Cu 1,6 kompresor ce timpi aveai?
Leave a comment:
-
Felicitari,nici nu vreau sa stiu ce sadisfactie ai cand conduci asa ceva,ce fata a facut soferu din Golf GT cand a vazut ca nu face fata unui ''banal logan''.FELICITARI...
Leave a comment:

Leave a comment: